Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јануари 2010
Мислења
94
Поени од реакции
53
Дали некој има искуство со посета на утакмица од Премиер лига во Англија, да ме упати ако знае - Од каде се купуваат карти, дали е пример на билетара или онлајн ? И цени отприлика како им се

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Дали некој има искуство со посета на утакмица од Премиер лига во Англија, да ме упати ако знае - Од каде се купуваат карти, дали е пример на билетара или онлајн ? И цени отприлика како им се
Зависи од повеќе работи дали ќе најдеш или не.

Јас бев на Олд Трафорд и за таму како прво за да купиш карта онлајн, мора да имаш членска карта, која се плаќа на годишно ниво. После тоа, зависи од тоа кој натпревар сакаш да го следиш, ако е со некои послаби и не толку атрактивни екипи, се наоѓаат карти таму некаде у курац најгоре ама погледот е добар, не е како на Градски :) Јас бев на Манчестер Јунајтед - Евертон. За дербињата со Челзи, Ливерпул, Сити, Арсенал, Тотенхем многу тешко се доаѓа до карта т.е по пат на ждрепка, ама секогаш места добиваат тие полојалните, односно тие што многу години имаат членска карта. Претпоставувам само преку препродавачи на карти пред стадион може да се најде нешто, ама сигурно се изгор скапи. Исто бев и на Чемпионшип меч помеѓу Фулам и Астон Вила, стадионот беше фул, таму карти најдовме од препродавач пред стадион.

Сепак тоа е Олд Трафорд, еден од нај посетуваните стадиони, за други стадиони не знам дали е на ист начин.

п.с за куповите со некои тралалајка екипи од втора, трета лига може да се најде карта и без членска карта.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Првото нешто што ќе го види господинот Дајч во соблекувална:

Прегледај го приврзокот 364130Прегледај го приврзокот 364131Прегледај го приврзокот 364134

Тотално несфатлив потег, освен ако не се подготвуваат отсега за Чемпионшип.
Со Дајч не испаѓа Евертон.

Член од
21 мај 2021
Мислења
791
Поени од реакции
1.664
Евертон и Саутемптон се во лоша состојба,особено Саутемптон.Ако не превземат нешто повеќе,многу тешко дека ќе опстанат.
Тешка битка ќе се води оваа година во Премиер лигата за опстанок,многу кандидати има што ќе се борат до самиот крај.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.815
Поени од реакции
9.774
Евертон и Саутемптон се во лоша состојба,особено Саутемптон.Ако не превземат нешто повеќе,многу тешко дека ќе опстанат.
Тешка битка ќе се води оваа година во Премиер лигата за опстанок,многу кандидати има што ќе се борат до самиот крај.
Добро не ми е јасно како Саутемптон на толку добра младинска школа и на толку продадени играчи не усепале да направат по стабилен тим од овој.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Добро не ми е јасно како Саутемптон на толку добра младинска школа и на толку продадени играчи не усепале да направат по стабилен тим од овој.
Затоа немаат стабилен тим.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.775
Поени од реакции
10.080
Муабетот ми беше дека направиле пари од сите тие продадени играчи, можеле да донесат скроз ок играчи за да не се борат за опстанок.
Многу е тошко константно да бидеш фидер клуб, неможеш секогаш да погаѓаш трасфери доволно е еден лош трансфер период да утнеш.
Плус им се смениа газдите, управата и менаџерот.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Баба Рахман вс 100мил Антони, каква епска битка било тоа вчера

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom