Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
Многу е веројатно ова последниов гол да беше офсајд. Не ме интересира битна ми е победата.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
385
Поени од реакции
487
Изгорени се за титула, гинат сите на терен, највеорјатно владее предобра атмосфера во екипата.
Играчите му веруваат на Артета што е многу битно и го играат тоа што го бара од нив.
Подобри беа денеска каде каде и заслужено победија.

Тен Хаг го среди Јунајтед, врзаа неколку победи по ред, ама Тен Хаг како да осеќа притисок од медиумите.
Почнаа малце да му даваат spotlight и Тен Хаг две утакмици по ред пропушта бодови поради тоа што после водство се затвара и препушта целосна контрола на топката на противничката екипа. Малце кукавички, али ваљда прва сезона во Премиер лига си го зима днаокот.
А да размислиш малце дека Тен Хаг играше и во среда, со клупа непостоечка па мораше да калкулира и да ги штеди играчите? Или премногу ти е сложено тоа да го сконташ?

Гарантирам дека друг Јунајтед ќе гледавме денес доколку не беше утакмицата со Палас во среда.
А ќе видиме колку се изгорени за титула кога ќе им дојде згуснатиот распоред на Арсенал…

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.914
Поени од реакции
40.855
Добра и интересна утакмица, заслужена победа за Арсенал на дербиво.

Имаат предобар тим и се надевам дека ќе освојат титула годинава. (y)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.673
Многу е веројатно ова последниов гол да беше офсајд. Не ме интересира битна ми е победата.
Бисака беше последен, не гледај ти у пасивен што беше Одегард или кој и да беше
Него да му ебам циганската среќа два пати да се одбие топка и да биде у 100% шанса случајно

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
Бисака беше последен, не гледај ти у пасивен што беше Одегард или кој и да беше
Него да му ебам циганската среќа два пати да се одбие топка и да биде у 100% шанса случајно
Прам муабет за Зинченко кога ја прими пред асистенцијата да ја напрајт спорен момент.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.167
Поени од реакции
13.434
Овој Томијасу од кога влезе, до сега, повеќе им одмогна на Арсенал.
Баш неговото влегување беше одличен потег според мене. Вајт беше бајги лош и имаше жолт картон по кој продолжуваше да фаулира, плус го чуваше и Рашфорд значи и доста големи шанси да му избега и да лапне црвен. Откако влезе Томијасу освен еднаш кога премногу комплицираше во свој шеснаесетник и ја изгуби топката, во другите ситуации доста добро го читаше Рашфорд и не му даваше да го помине, плус битен момент беше што ја испрати таа ситуацијата кога Ремсдејл излета, а Рашфорд падна, можеби и немаше да падне да немаше играч на Арсенал и да видеше дека е празен голот, или ќе паднеше и веднаш ќе станеше.

Патем, не памтам кога повеќе сум се радувал на победа. Играа со желба за победа, Јунајтед играа со желба бод да спасат и тоа беше клучната разлика. Желбата за победа и да остане разликата на табела иста беше поголема од некои грешки во одбрана што ги имавме по кои и примавме гол. Браво и за Јунајтед, сепак и они добро играа и придонесоа дербиво да е волку интересно за гледање и неизвесно до последни секунди. Бисака го пцуете, ама во многу наврати супер го затвори Мартинели, а и со Нкетиа на крај, феноменален старт беше тоа. Мартинез исто многу добри интервенции и поставувања имаше, настрана голот. Играчиве на Арсенал се брзи, ко оган се, и кога делуваат пасивно малку фали да си направат шанса за гол или некој да истрча сам да е отворен, воопшто не е лесно да се чувааат сезонава и тоа ептен ме радува. Нереално значајна победа, драго ми е што Сака се наметна како лидер на тимот и се надевам дека другарчето негово Смит Роу со кој заедно тргнаа од сам старт ќе се враќа полека од повреда со натпревари во ЛЕ/минутажа на добиени натпревари во ПЛ и ќе оди по стапките на Сака.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.539
Честитки ганери. Арсенал ја сакаше победата и ја оствари на крајот. Посакувам да ја освоите титулата на крајот од сезоната.

Многу грешки на двете страни, но слабата клупа кај нас си го зеде данокот затоа што после 60 минути беше видливо дека добар дел од играчите немаат енергија да го довршат мечот.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Изгорени се за титула, гинат сите на терен, највеорјатно владее предобра атмосфера во екипата.
Играчите му веруваат на Артета што е многу битно и го играат тоа што го бара од нив.
Подобри беа денеска каде каде и заслужено победија.

Тен Хаг го среди Јунајтед, врзаа неколку победи по ред, ама Тен Хаг како да осеќа притисок од медиумите.
Почнаа малце да му даваат spotlight и Тен Хаг две утакмици по ред пропушта бодови поради тоа што после водство се затвара и препушта целосна контрола на топката на противничката екипа. Малце кукавички, али ваљда прва сезона во Премиер лига си го зима днаокот.
Ова да речам во мала доза ме разочара. Не очекував да се бранат 20 минути. Го има на клупа Гарначо, па и Еланга, смени нешто, внеси свежина. Како да се изгуби малце последните две утакмици.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Ова да речам во мала доза ме разочара. Не очекував да се бранат 20 минути. Го има на клупа Гарначо, па и Еланга, смени нешто, внеси свежина. Како да се изгуби малце последните две утакмици.
Реално ви требаше на средина некој висок играч со добра фризура, што знае да смири топка, да пушти длабока, да издрибла 4 играчи сам и да збрца гол од 50 метри (не е Ван де бек)

Има еден у Серие А ама ќе бараат 100че. Ќе ги извадите од дресови секако.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Реално ви требаше на средина некој висок играч со добра фризура, што знае да смири топка, да пушти длабока, да издрибла 4 играчи сам и да збрца гол од 50 метри (не е Ван де бек)

Има еден у Серие А ама ќе бараат 100че. Ќе ги извадите од дресови секако.
Знам, ама многу е скап и кога ќе му заврши позајмицата и ќе се врати на лето во Челзи нема шанса да сакаат да го продадат на ривалски клуб, така да ништо.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Знам, ама многу е скап и кога ќе му заврши позајмицата и ќе се врати на лето во Челзи нема шанса да сакаат да го продадат на ривалски клуб, така да ништо.
Реално депресивна стана лигава, ни треба една #Погбек сага за да се опраиме. Сега кај базентот може да го чека Мегваер пример.

Не е крив човекот немаше со кој да уиграва тогаш, сега со Санчо и Ентони друго оро ќе се игра.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Реално депресивна стана лигава, ни треба една #Погбек сага за да се опраиме. Сега кај базентот може да го чека Мегваер пример.

Не е крив човекот немаше со кој да уиграва тогаш, сега со Санчо и Ентони друго оро ќе се игра.
Воопшто не е депресивна, секогаш тука е Челзи да ја направи забавна со носење разноразни кловнови за 100 милиони, плус 10 место, забава беспари.
Ние немаме пари, а верувам дека нема да е проблем вие да искеширате и за него, кога ќе се врати и Бакајоко има да направат страшно дуо. А и некои членови од ваш фан клуб ќе се израдуваат со двајцата црнци.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Не успева Кејн во Тотенхем. Сезонава може да не фатат ЛШ воопшто, а Конте најверојатно да замине. Нов договор би потпишал за да го продадат поскапо според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom