А да размислиш малце дека Тен Хаг играше и во среда, со клупа непостоечка па мораше да калкулира и да ги штеди играчите? Или премногу ти е сложено тоа да го сконташ?Изгорени се за титула, гинат сите на терен, највеорјатно владее предобра атмосфера во екипата.
Играчите му веруваат на Артета што е многу битно и го играат тоа што го бара од нив.
Подобри беа денеска каде каде и заслужено победија.
Тен Хаг го среди Јунајтед, врзаа неколку победи по ред, ама Тен Хаг како да осеќа притисок од медиумите.
Почнаа малце да му даваат spotlight и Тен Хаг две утакмици по ред пропушта бодови поради тоа што после водство се затвара и препушта целосна контрола на топката на противничката екипа. Малце кукавички, али ваљда прва сезона во Премиер лига си го зима днаокот.
Бисака беше последен, не гледај ти у пасивен што беше Одегард или кој и да бешеМногу е веројатно ова последниов гол да беше офсајд. Не ме интересира битна ми е победата.
Прам муабет за Зинченко кога ја прими пред асистенцијата да ја напрајт спорен момент.Бисака беше последен, не гледај ти у пасивен што беше Одегард или кој и да беше
Него да му ебам циганската среќа два пати да се одбие топка и да биде у 100% шанса случајно
Баш неговото влегување беше одличен потег според мене. Вајт беше бајги лош и имаше жолт картон по кој продолжуваше да фаулира, плус го чуваше и Рашфорд значи и доста големи шанси да му избега и да лапне црвен. Откако влезе Томијасу освен еднаш кога премногу комплицираше во свој шеснаесетник и ја изгуби топката, во другите ситуации доста добро го читаше Рашфорд и не му даваше да го помине, плус битен момент беше што ја испрати таа ситуацијата кога Ремсдејл излета, а Рашфорд падна, можеби и немаше да падне да немаше играч на Арсенал и да видеше дека е празен голот, или ќе паднеше и веднаш ќе станеше.Овој Томијасу од кога влезе, до сега, повеќе им одмогна на Арсенал.
Ова да речам во мала доза ме разочара. Не очекував да се бранат 20 минути. Го има на клупа Гарначо, па и Еланга, смени нешто, внеси свежина. Како да се изгуби малце последните две утакмици.Изгорени се за титула, гинат сите на терен, највеорјатно владее предобра атмосфера во екипата.
Играчите му веруваат на Артета што е многу битно и го играат тоа што го бара од нив.
Подобри беа денеска каде каде и заслужено победија.
Тен Хаг го среди Јунајтед, врзаа неколку победи по ред, ама Тен Хаг како да осеќа притисок од медиумите.
Почнаа малце да му даваат spotlight и Тен Хаг две утакмици по ред пропушта бодови поради тоа што после водство се затвара и препушта целосна контрола на топката на противничката екипа. Малце кукавички, али ваљда прва сезона во Премиер лига си го зима днаокот.
Реално ви требаше на средина некој висок играч со добра фризура, што знае да смири топка, да пушти длабока, да издрибла 4 играчи сам и да збрца гол од 50 метри (не е Ван де бек)Ова да речам во мала доза ме разочара. Не очекував да се бранат 20 минути. Го има на клупа Гарначо, па и Еланга, смени нешто, внеси свежина. Како да се изгуби малце последните две утакмици.
Знам, ама многу е скап и кога ќе му заврши позајмицата и ќе се врати на лето во Челзи нема шанса да сакаат да го продадат на ривалски клуб, така да ништо.Реално ви требаше на средина некој висок играч со добра фризура, што знае да смири топка, да пушти длабока, да издрибла 4 играчи сам и да збрца гол од 50 метри (не е Ван де бек)
Има еден у Серие А ама ќе бараат 100че. Ќе ги извадите од дресови секако.
Реално депресивна стана лигава, ни треба една #Погбек сага за да се опраиме. Сега кај базентот може да го чека Мегваер пример.Знам, ама многу е скап и кога ќе му заврши позајмицата и ќе се врати на лето во Челзи нема шанса да сакаат да го продадат на ривалски клуб, така да ништо.
Воопшто не е депресивна, секогаш тука е Челзи да ја направи забавна со носење разноразни кловнови за 100 милиони, плус 10 место, забава беспари.Реално депресивна стана лигава, ни треба една #Погбек сага за да се опраиме. Сега кај базентот може да го чека Мегваер пример.
Не е крив човекот немаше со кој да уиграва тогаш, сега со Санчо и Ентони друго оро ќе се игра.
Не успева Кејн во Тотенхем. Сезонава може да не фатат ЛШ воопшто, а Конте најверојатно да замине. Нов договор би потпишал за да го продадат поскапо според мене.