Очигледно оваа сезона судиите во ПЛ се такмичат кој ќе испаде поголем кловн. Овој другиот куртон Атвел беше во ВАР на Јунајтед- Мидлзбро и Барнли исто имаше 2 дискутабилни одлуки. Утре повторно ќе е во ВАР на дербито.Прегледај го приврзокот 324054Прегледај го приврзокот 324055
Или да беше некој друг во ВАР собата наместо оваа гнида Дарен Ингланд, којзнае.
Затоа и го зедов Лукаку како пример, или да беше Антонио или било кој поширок во рамената, одма го судеа офсајд.Тоа сакав да пишам и јас. Некад на вар мерат од рамо, некад од лакт. Ко за компјутерска технологија многу лабави.
Новинари зборејќи за начинот на кој успешно се справува Тухел со целата ситуација рекоа замислете Мурињо да им беше тренер моментално, и уште мислам на тоаГосподин.
![]()
1.6M views · 24K reactions | Tuchel gets frustrated with questions about team’s Russian owner | “You have to stop asking me these questions. I have no answers for you.” Chelsea head coach Thomas Tuchel gets frustrated with questions about team’s... | By The National | Facebook
“You have to stop asking me these questions. I have no answers for you.” Chelsea head coach Thomas Tuchel gets frustrated with questions about team’s...fb.watch
На лето трансфер во ПСЖБаш ме интересира "лојалниот" Роналдо дали ќе игра ЛЕ следна сезона.
#newchallengeБаш ме интересира "лојалниот" Роналдо дали ќе игра ЛЕ следна сезона.
Ако бараме silver lining во тоа што Јунајтед нема да заврши во Топ 4, тоа е што ова ке му биде последна сезона во Јунајтед. Зрел е за во пензија.Баш ме интересира "лојалниот" Роналдо дали ќе игра ЛЕ следна сезона.
Јас мислам до менаџерот е.Сепак Роналдо бил проблемот.