Кога немаме 100 милионски напаѓач да влезе од клупа...Сепак Роналдо бил проблемот.
Ама затоа конечно го добивте десното крило што ви фалеше за титула.Кога немаме 100 милионски напаѓач да влезе од клупа...
Не знам зошто мене ме цитираш со истото, кога никаде го немам кажано ова.Ама затоа конечно го добивте десното крило што ви фалеше за титула.
Лево крило излезе и овој.. затоа нема титула сезонаваАма затоа конечно го добивте десното крило што ви фалеше за титула.
Титула нема од 2013 година братче, а не сезонава. Тоа се 9 сезони.Лево крило излезе и овој.. затоа нема титула сезонава![]()
Навистина долго време, кога поминаа 9 години, лета времето.Титула нема од 2013 година братче, а не сезонава. Тоа се 9 сезони.
Јас бар имам нешто напраено, например испушено една ливада. Целиот радости.Навистина долго време, кога поминаа 9 години, лета времето.
А доста работи се прават за 9 години, на пример ти во тие 9 години имаш испушено една ливада со трева.
Ќе ви се врати на вас.Баш ме интересира "лојалниот" Роналдо дали ќе игра ЛЕ следна сезона.
Пак ќе завршиме пред вас на табелата.
Знаеш против кој му се тие заостанатите така?Артета слабиот Топ 4 со мањак изиграни утакмици...
#ArtetaOut
Буквално топ4 е.Знаеш против кој му се тие заостанатите така?
Нема,Тотенхем може да ги добие исто така трите заостанати и ќе биде три бода пред АрсеналБуквално топ4 е.
И да ги изгуби тие пак ќе е 4то место.