Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа сакав да пишам и јас. Некад на вар мерат од рамо, некад од лакт. Ко за компјутерска технологија многу лабави.

Прегледај го приврзокот 324054Прегледај го приврзокот 324055

Или да беше некој друг во ВАР собата наместо оваа гнида Дарен Ингланд, којзнае.
Очигледно оваа сезона судиите во ПЛ се такмичат кој ќе испаде поголем кловн. Овој другиот куртон Атвел беше во ВАР на Јунајтед- Мидлзбро и Барнли исто имаше 2 дискутабилни одлуки. Утре повторно ќе е во ВАР на дербито.

Навистина не знам што да кажам, оваа сезона имаше најави дека ВАР ќе се користи порационално, ќе се унапреди, бла, бла, тоа оваа сезона судењето испадна најлошо од било кога.
Автоматски споено мислење:

Тоа сакав да пишам и јас. Некад на вар мерат од рамо, некад од лакт. Ко за компјутерска технологија многу лабави.
Затоа и го зедов Лукаку како пример, или да беше Антонио или било кој поширок во рамената, одма го судеа офсајд.

Новинари зборејќи за начинот на кој успешно се справува Тухел со целата ситуација рекоа замислете Мурињо да им беше тренер моментално, и уште мислам на тоа :D

Вака не примаат гол во петлиња. За вакво бранење прекин мора ќотек да се јаде.

Да не постоеше Емерсон Ројал, Бисака ќе беше убедливо најслаб десен бек во лигава сезонава.
И тоа што го знаеше во дефанзива, сега го заборавил. Ги убија по лева страна, ги убија.

Баш ме интересира "лојалниот" Роналдо дали ќе игра ЛЕ следна сезона.

Ако бараме silver lining во тоа што Јунајтед нема да заврши во Топ 4, тоа е што ова ке му биде последна сезона во Јунајтед. Зрел е за во пензија.

Ubavo gi tresnaa od zemja Man United. :)
Top 4 ne fakjaat , toa e sigurno.

Срамно второ на јунајтед, страшна инфериорност покажаа и у право е коментаторов, не е ова материјал за ЛШ според прикажаново.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom