Divider
Seraphim
Ми се случило, и шо, за пет-петнајсе минути лижење па втеруеш, па тераш, а тогај таа обневидена од задоволство влажни чиниш матен вардар тече.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sagaqua напиша:Пуста математикаа да пробаше равенка со две непознати
![]()
со дркање се зголемува издржливоста мор, се тренираш да не свршуеш.ThA-BiTcH напиша:Тоа очигледно многу дркаш, и само шо ќе видиш гола цура, ти иде накај свршување!
Немој да дркаш толку ц ц ц:kez::kez::kez::kez:
океј, се зезам:sekss:
Офчар напиша:со дркање се зголемува издржливоста мор, се тренираш да не свршуеш.
ако не дркаш, ти идат пориви одма..
и знам дека се зезаш..
vardarce напиша:Па и премногу дркање не ја бива оти па после не ќе можеш ич да свршиш.
Јас знам дека не се зезам.
EvA`` напиша:го оставам да одмори 10 до 15 мин.макс.(пошто не се изморил многу нели) и после јас ќе му се качам
![]()
Логаритми да собираш ама пешки, без калкулатор.:je:Bacillus gagous напиша:ЗА тебе и диференцијални равенки
ај сеа напрајвне муабет.. уште определен интеграл, полиноми(емто по Ферари) и нема да имаш доволно крв во таквото, сета че појди горе.. и после че се жалаш 3 пати фазла...Mandrak напиша:Логаритми да собираш ама пешки, без калкулатор.:je: