Предвремено свршување

• Креатор на темата Креатор на темата marko_25
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално на секој му се има случено да потфрли и да сврши порано (пр.една минута после стартот), али да свршам у гаки пред секс :nesvest:, е тоа не ми е јасно али добро секој со своите проблеми.

Никогаш ми се нема случено ни па сакам да ми се случи.. Бљак..ебате срамот :D
батка.. види у суштина по срамота е да неможеш воопшто да свршиш него ли да свршиш пред време...
предвремено свршавање може да се случи и ако типот е преопседнат со девојката односно после долго изрцпно трчање конечно успеал да добие нешти и од возбуда може да се деси.. јбг тоа е тоа

Нормално на секој му се има случено да потфрли и да сврши порано (пр.една минута после стартот), али да свршам у гаки пред секс :nesvest:, е тоа не ми е јасно али добро секој со своите проблеми.
во животот све може да ти се случи,свршување во гаќи,газ,п...а,нос,уши...све е тоа нормално...некогаш трае 30сек,понекогаш 1h...

ти изгледа слабо(никако) се сексаш,само ова:drk:

Е заради вакви нееби жените очекуват да ебиш ко багер секој ебен пат.

Па кај има поголем комплимент за жена од предвремено свршвање.

Е заради вакви нееби жените очекуват да ебиш ко багер секој ебен пат.

Па кај има поголем комплимент за жена од предвремено свршвање.

Поточно од ова здравје.
Ми се случувало, и најверојатно ќе се случува. Срамно? Воопшто не. По пауза од 10-15мин she gets the full package.

батка.. види у суштина по срамота е да неможеш воопшто да свршиш него ли да свршиш пред време...
предвремено свршавање може да се случи и ако типот е преопседнат со девојката односно после долго изрцпно трчање конечно успеал да добие нешти и од возбуда може да се деси.. јбг тоа е тоа

За првиот болд не би се согласил. Ако неможеш да свршиш а работиш добро со алатот девојка ти ќе сврши 5 пати и ќе биде презадоволна. А ако свршиш предвреме што значи дека девојка ти не свршила - тогаш си го јадел срамот брат. Дури не ни ми се помислува да ми се случи таква работа поготово со некоја за една вечер, па другиот ден да ме раскаже на сите колку сум неспособен во кревет.Ја свршувам после саати па што? Девојка ми е секогаш презадоволна, и се гледа по лицето. Се надевам дека и девојките ќе ме поддржат во ова тврдење, впрочем тие и најдобро знаат.

Еј. Од каде толку сигурен бе брат, а? 80% од девојките глумат огразам или некогаш одглумиле. Дел од нив затоа што неможат да достигнат, дел за да не го навредат партнерот, дел за затоа што сексот им е досаден или не уживаат и сакаат да прекинат. Така да не биди сигурен толку.

Искомплексирани девици колку само провидно се истакнуват на темата :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ми се има случено брзо но не и во гаќи. Фала богу што ми се нема случено предвреме затоа што според мене има разлика брзо и предвреме, ако ми се случило предвреме како што ретко користам кондом ќе си бев татко:jaj:. Сепак брзото свршување најчесто се случува на почеток во времето на стекнување искуство, после тоа и првпат со некоја да ти е ќе научиш да се контролираш за да не свршиш брзо

Нема проблем

Имав партнер кој ејакулираше прерано, но на почетокот!
Со текот на времето, како станувавме поблиски и љубовта меѓу нас растеше, тој стана по-опуштен, дури и покреативен и сексот беше супер!
За жал од други причини, сега не сме заедно, но сепак можам да кажам дека љубовта и довербата меѓу партнерите може да го решат проблемот-кој всушност не е ни проблем
Позз:smir:

Јас никогаш предвреме не свршувам, секогаш свршувам навреме...!

Bolje predvreme, nego ic ( toj sto svrsuva predvreme, svrsuva i navreme hehehe :drk:)

Ја никад неам свршено пред време, чекам она да сврши едно пет шес шути па после јас!

прашањето што сакам да го поставам е малку надвор но сепак сакам мислење и знаење од повозрасни дали може да се остане бремена ако се има секс но не се свршува внатре?:icon_redf:icon_redf ке може да добијам одговор?

прашањето што сакам да го поставам е малку надвор но сепак сакам мислење и знаење од повозрасни дали може да се остане бремена ако се има секс но не се свршува внатре?:icon_redf:icon_redf ке може да добијам одговор?
за прашањето обрати се тука

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom