Предвремено свршување

• Креатор на темата Креатор на темата marko_25
  • Време на започнување Време на започнување
PREDVREMENO SVRSHUVANJE

DA MI SE IMA SLUCHENO ... I MNOGU MI BESHE UBAVO !! MISLAM NE BESHE FER SPREMA NEGO ALI NEMA VEZE..

[Напомена од FortunE: те молам исклучи CapsLock кога пишуваш на форумов. Фала.]

Еднаш ама вредеше.. Она падна у транс, ги затвори очите, главата ја вртеше неконтролирано во сите правци, ги правеше највозбудливите изрази на задоволство на лицето, испушташе звуци... и јас пустиот не издрзав :vozbud:

Како што и претходно имам споменето, времето кое и го давам на девојката да сврши е времето кое е потребно за мојот финиш.
Поради тоа таа треба да се координира и да си го најде својот оргазам во одредениот временски интервал кој јас и го овозможувам, како маж, кој се разбира ги диктира условите.
Сите други муабети се залудни, машкото е тој кој ќе пресече до кога ќе трае дупењето(она знаете кога и влегува, силен, ја ровари и стига до јајници, до матка, голем силен кур, се попаливте, а пичиња).
А вие драпајте си ги, со надеж дека мојот ќе ве исполни.

Како што и претходно имам споменето, времето кое и го давам на девојката да сврши е времето кое е потребно за мојот финиш.
Поради тоа таа треба да се координира и да си го најде својот оргазам во одредениот временски интервал кој јас и го овозможувам, како маж, кој се разбира ги диктира условите.
Сите други муабети се залудни, машкото е тој кој ќе пресече до кога ќе трае дупењето(она знаете кога и влегува, силен, ја ровари и стига до јајници, до матка, голем силен кур, се попаливте, а пичиња).
А вие драпајте си ги, со надеж дека мојот ќе ве исполни.
Yup.

И секој шо паламуди нешо друго, лаже и се обидува да ќари цура на патетики:pipi:

Девојките се многу поиздржливи тоа тврдам а момците :tapp: знаат да предадат игра понекогаш само ...виновни сме ние девојките :baeh:

Девојките се многу поиздржливи тоа тврдам а момците :tapp: знаат да предадат игра понекогаш само ...виновни сме ние девојките :baeh:

Оооо колку сте виновни!

За време на предигра не,ама кога ќе почне секот секогаш оставам простор првин девојка ми да сврши па после јас.Иначе ако идам јас прв се случувало и за 2 мин да се деси.:vozbud::vozbud:

Ви се имали слуцено во предиграта да ви се наполнат гаките?:wub:
Што е прицината за раното свршување?:je:
Дали е до слабоста на машкото или пак е од нешто друго?
Како се цуствувате после раното свршување на вашиот партнер?

Епа не треба гаќи да полниш за време предигра...едноставно ќе поработиш малце со јазикот на вагината на партнерката,и притоа истовремено ќе свршиш со маструбација...а потоа ќе бидеш таман доволно:vozbud: за да имаш секс без проблем....ова од искуство ти кажувам...

Е сега ако не мислиш на предигра каква што јас спомнав,значи станува збор за предвремена ејакулација(при шмекање,фаќање за гзе:))

ги правеше највозбудливите изрази на задоволство на лицето, испушташе звуци... и јас пустиот не издрзав

а мене тогаш ме тера уште толку појако да ја сексам...и побрзо,па на крајот малце ќе успориш и па опет...
најлошо што може да му се случи на маж е жена БОТ-па при секс да не реагира...Лол..не дај боже да ми се случи,ама еден комшија ми има кажувано-кутриот трауми цццц и тоа од БОТ!!!

со дркање се зголемува издржливоста мор, се тренираш да не свршуеш.

ако не дркаш, ти идат пориви одма..

и знам дека се зезаш..

Грешка,дркањето не е проблем,но ако истото премине во "рутина" има проблем,имено за разлика од сексот каде има визуелна,звучна...допирна стимулација...кај маструбацијата ја нема...така да ако подолго време се практикува дркањето-тогаш појак сексуален стимул ќе бидат филмојте и јаките типки во вашата глава...него ли реалноста-ова создава проблем.

da cesto se slucuvat predvreme da svrsime nie maskite, toa e pricina poradi podolga apstinencija od seks. Najdobro pred seks so zenska za provod e edno drkanje i posle na seks akcija

Јас никад прерано не свршуем, свршуем тамам кога ми доаѓа!

Like a gentleman, I am never late, nor am I early, I arrive precisely when I mean to.

Така и со свршувањето. Драго ми ако сврши со мене, убаво ако сврши пред мене, но ако не сврши, well, има секогаш втора, трета партија!

Јас никад прерано не свршуем, свршуем тамам кога ми доаѓа!

Like a gentleman, I am never late, nor am I early, I arrive precisely when I mean to.

Така и со свршувањето. Драго ми ако сврши со мене, убаво ако сврши пред мене, но ако не сврши, well, има секогаш втора, трета партија!

Се во ред точно така ... али ако дамата не сврши има и други начини зада се продолжи после свршувањето на мажот ...
Јазици мазици , и г спот стиммулациа ... дечки ... пулл оут анд до континју ...
Па да се погоди и да се направи во таа фаза и една 69 дури не се дигне пак ... и да се продолжи со втора рунда одма после тоа ... мх ,мх мх споени партии и пордолжени задоволства до сабајле .

Probaj da se nacukas so alkohol...mislam ne bas da se prepies oti ako mnogu se zapijas zaboraj svrsuenje ko so mi se ima mene deseno....ili ko ce ti dojdi da svrsis izvadi go i napraj pauza nekoja minuta...i taka nekolku pati se duri ne pocne da ti opaga.....posle ke mozes podolgo...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom