Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Yup.Како што и претходно имам споменето, времето кое и го давам на девојката да сврши е времето кое е потребно за мојот финиш.
Поради тоа таа треба да се координира и да си го најде својот оргазам во одредениот временски интервал кој јас и го овозможувам, како маж, кој се разбира ги диктира условите.
Сите други муабети се залудни, машкото е тој кој ќе пресече до кога ќе трае дупењето(она знаете кога и влегува, силен, ја ровари и стига до јајници, до матка, голем силен кур, се попаливте, а пичиња).
А вие драпајте си ги, со надеж дека мојот ќе ве исполни.
Девојките се многу поиздржливи тоа тврдам а момцитезнаат да предадат игра понекогаш само ...виновни сме ние девојките :baeh:
Ви се имали слуцено во предиграта да ви се наполнат гаките?:wub:
Што е прицината за раното свршување?:je:
Дали е до слабоста на машкото или пак е од нешто друго?
Како се цуствувате после раното свршување на вашиот партнер?
ги правеше највозбудливите изрази на задоволство на лицето, испушташе звуци... и јас пустиот не издрзав
со дркање се зголемува издржливоста мор, се тренираш да не свршуеш.
ако не дркаш, ти идат пориви одма..
и знам дека се зезаш..
Јас никад прерано не свршуем, свршуем тамам кога ми доаѓа!
Like a gentleman, I am never late, nor am I early, I arrive precisely when I mean to.
Така и со свршувањето. Драго ми ако сврши со мене, убаво ако сврши пред мене, но ако не сврши, well, има секогаш втора, трета партија!