badluckguy
Оган под ѕвездите
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 2.925
- Поени од реакции
- 131
Не ме чепкај таму...Да беше барем формалин,ама ова е вештачка ж`та,од таа за 60 ден. литар.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме чепкај таму...Да беше барем формалин,ама ова е вештачка ж`та,од таа за 60 ден. литар.![]()
Нема потреба момче да се криеш зад туги никови, или си исти како твојот светец Пинокио
Ni ednite ni drugite druze ne se podobri od drugite, a vie prodolzite da si gi kopate ocite megju sdsm i vmro pa albancite neka praat sve sto mu dusha saka.
Немој да се мачиш пријателе да објаснуваш на СДС ОВЦИ. Тие додека се толку глупи и ограничени и не разбираат дека не е проблемот во тоа да ВМРО се добри , него дека они се катастрофално лоши ке ги снема од политичката сцена за кратко време. Не дека Грујо и компанија се генијалци , него дека Рада , Бучко и компанија се невидено неспособни. Кој сака да нема добра опозиција во МК е невиден глупак , ама тој што мисли дека СДС е партија за опозиција е уште поголем морон.Како прво не се кријам момче зад никакви никови, името ми е Горан а никот ти кажува дека сум од Штип, а инаку колку за твоја информација нити сум член нити сум гласал некогаш за ВМРО, само сакав да кажам дека не ги гледаш реално работите зошто или имаш голема корист од СДС или немаш ништо во главата. ВМРО воопшто не се сјајни, напротив,
ама овие од СДС ја торпедираа Македонија претходните 15 години, да не ги наведувам сега милионите примери, ги знаеш и сам кои се.:uvo:
Немој да се мачиш пријателе да објаснуваш на СДС ОВЦИ. Тие додека се толку глупи и ограничени и не разбираат дека не е проблемот во тоа да ВМРО се добри , него дека они се катастрофално лоши ке ги снема од политичката сцена за кратко време. Не дека Грујо и компанија се генијалци , него дека Рада , Бучко и компанија се невидено неспособни. Кој сака да нема добра опозиција во МК е невиден глупак , ама тој што мисли дека СДС е партија за опозиција е уште поголем морон.![]()
Најдобро за Македонија е кога на позиција имаме ДОМ-ашни ОВЦИ.:smir:
Јас не се срамам од мојата политичка определба , кажи еднас јасно и гласно ти за која опција си , прецедателеНајдобро за Македонија е кога на позиција имаме ДОМ-ашни ОВЦИ.:smir:
Јас не се срамам од мојата политичка определба , кажи еднас јасно и гласно ти за која опција си , прецедателе![]()
Јас не се срамам од мојата политичка определба , кажи еднас јасно и гласно ти за која опција си , прецедателе![]()
Имам напишано јасно и гласно , само треба да прочиташ . Ајде уште еднаш само за тебе ,симпатизер сум на партијата на Љиљана Поповска ДОМ .A jas pak celo vreme se prasuvam koja e taa tvoja opredelba???
I ne samo tvoja..... moze li nekoj vo 10 prosti zbora da ja opise , ama bez opsti prikazni od tipot JAS SUM ZA MAKEDONIJA ...
I vednas da ti kazam : mislam deka treba da se butnat na 100 godini zatvor prvite po hierarhija 1000 funkcioneri na SDSM......, a deka veke so godini se trudam da otkrijam vo sto se VMRO-ovcive razlicni...da ne zboruvame
![]()
Имам напишано јасно и гласно , само треба да прочиташ . Ајде уште еднаш само за тебе ,симпатизер сум на партијата на Љиљана Поповска ДОМ .
А ти можеш ли да кажеш во 20 збора ?
A jas pak celo vreme se prasuvam koja e taa tvoja opredelba???
I ne samo tvoja..... moze li nekoj vo 10 prosti zbora da ja opise , ama bez opsti prikazni od tipot JAS SUM ZA MAKEDONIJA ...
I vednas da ti kazam : mislam deka treba da se butnat na 100 godini zatvor prvite po hierarhija 1000 funkcioneri na SDSM......, a deka veke so godini se trudam da otkrijam vo sto se VMRO-ovcive razlicni...da ne zboruvame
![]()
Се правиш луд или глумиш лудило , се гледа дека ти си тој што раскажува приказни ЈАС СУМ ЗА МАКЕДОНИЈА .Mozam....: veke 28 godini sum akcioner na Filipovata Makedonska Falanga AD ......vo 10 zbora..![]()