Клошар.
Еднаш бев 4NHK0.
- Член од
- 6 јуни 2014
- Мислења
- 965
- Поени од реакции
- 850
Не пијам со никој акаунтПроблем е ако се испијанат сите и ако се скараат кој ќе ве разделува

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пијам со никој акаунтПроблем е ако се испијанат сите и ако се скараат кој ќе ве разделува
Не е до мене друже, пингам жени ниедна да се јави. Не ќе да сум јас оти сме се дружеле надвор од форум. Можда се загрижени ради некои од вас мажјаците на листата
За мене не мора да се грижите. Тие што ме знаат надвор до форумов ќе ви кажат дека сум мирен дечко, не сум нападен![]()
Убаво што вие женскиве го знаете каков е ,но дали машкиве го знаат дали е таков и во нивно друштво !?!?Потпишувам![]()
@Castiel да се јави на рецепција. Он седеше до него последниот пат.Убаво што вие женскиве го знаете каков е ,но дали машкиве го знаат дали е таков и во нивно друштво !?!?![]()
@Castiel да се јави на рецепција. Он седеше до него последниот пат.![]()
нареден пат коа ќе дојдеш на фудбал ќе видиш кој не знае да браниКастиел по природа е напаѓач, голгетер и не знае да се брани. Така да ако имало обиди![]()
Ај пошо не ги читав првите страници, кои места се дадени ко предлог?
Убаво што вие женскиве го знаете каков е ,но дали машкиве го знаат дали е таков и во нивно друштво !?!?![]()
Супер е немаш гајле!Убаво што вие женскиве го знаете каков е ,но дали машкиве го знаат дали е таков и во нивно друштво !?!?![]()
Дојди. Ја ќе те бранам од скопјанчиштава.Ќе пикнам 2-3 во џебовите. Другите ги оставам дома.
А ти? Ќе дојдеш? Ај организирајте таму Прилепот една екипа и доаѓајте.Проблем е ако се испијанат сите и ако се скараат кој ќе ве разделува
Дојди. Ја ќе те бранам од скопјанчиштава.![]()
Не ми е страв ни од скопјанишчаа, можам и сам да се бранам, туку прво дали ниготинци ќе ме остават на раатДојди. Ја ќе те бранам од скопјанчиштава.[DOUBLEPOST=1417886431][/DOUBLEPOST]
А ти? Ќе дојдеш? Ај организирајте таму Прилепот една екипа и доаѓајте.
Ти!А него од тебе кој ќе го брани?![]()