- Член од
- 31 јули 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 314
Кафана никако
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појма немам.Касам по потреба ја
Него да не знаеш Асид за кое место збори? Ова што го спомна он во Аеродром што било?
И јас се сложувам дека МАМАМС е најлоша опција.Мамас според мене е најлоша опција. Дринкерс ако не збере тогаш е топ, али прво треба да видиме колку сме. У Мистик може и некоја понуда за брак да падне, јеби га такво е местото.
У Пјаца Либерта и ХХL не сум бил така да не ги коментирам тие две места.Ако се добри може таму секако. Али дајте прво бројка да дефинираме.
Ne okreči leđa neprijatelja zašto marfijevi zakon glasi : " gde i da se okreneš ,dupe uvjek ti je pozadi "Супер е немаш гајле!
(немој браД бегај, спаси се додека можеш, остај ме мене, доцна е за мене, бегај подалеку од земјава и не се врти назад!)
зашто ке збориш со тој лево и десно од тебе и толкуЗашто бе не кафана?
Стани шетај не биди статичен укован во место и со кој сакаш ќе зборишзашто ке збориш со тој лево и десно од тебе и толку
Стани шетај не биди статичен укован во место и со кој сакаш ќе зборишзашто ке збориш со тој лево и десно од тебе и толку
и што ке му речеш на некој стани јас да седам таму , па ке идеш на друго место ке му речиш не некој тргни јас да седам тукаСтани шетај не биди статичен укован во место и со кој сакаш ќе збориш
Добро ти кога идеш во кафана не стануваш од место? Не играш? Башка ако не си муабетџија кај и да си со ист број на луѓе ќе праиш муабети што ке му речеш на некој стани јас да седам таму , па ке идеш на друго место ке му речиш не некој тргни јас да седам тука![]()
ке станеш да играш , ке му седнеш на другиот на местото , или пак што викаш да се дереме од едниот на другиот крај на масите нели муабетџии да сме ,сакам да кажам ,ноќен клуб , кафич или дискотека има повеќе можност за движење комуникација , кафана нема па што сакате правитеДобро ти кога идеш во кафана не стануваш од место? Не играш? Башка ако не си муабетџија кај и да си со ист број на луѓе ќе праиш муабет
Добро де не е дека неможеш у кафана да праиш муабет со кој сакаш ама ај нека ти биде.... А зашто не кафана па дискотека?ке станеш да играш , ке му седнеш на другиот на местото , или пак што викаш да се дереме од едниот на другиот крај на масите нели муабетџии да сме ,сакам да кажам ,ноќен клуб , кафич или дискотека има повеќе можност за движење комуникација , кафана нема па што сакате правите
Хазард е нашА кафич/барче што има и билјард/пикадо/табла нешо такво ?Таман ако сме 40 души, цело за нас