Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Касам по потреба ја :D

Него да не знаеш Асид за кое место збори? Ова што го спомна он во Аеродром што било?
Појма немам.
Мамас според мене е најлоша опција. Дринкерс ако не збере тогаш е топ, али прво треба да видиме колку сме. У Мистик може и некоја понуда за брак да падне, јеби га такво е местото. :pos:
У Пјаца Либерта и ХХL не сум бил така да не ги коментирам тие две места. :) Ако се добри може таму секако. Али дајте прво бројка да дефинираме.
И јас се сложувам дека МАМАМС е најлоша опција.
Сепак, кафич само за нас е најдобра опција.
Ако @Acid веќе знае некое добро место, а еве, колку толку се знае бројката, .... 40+, нека го каже и да се прекратат маките.
Веќе е кажано за 27-ми, бројка веќе знаеме, уште местото.
П.С. ацид, ако има караоке, јас нема да пеам :pos::pos::pos:

Супер е немаш гајле! :X3:

(немој браД бегај, спаси се додека можеш, остај ме мене, доцна е за мене, бегај подалеку од земјава и не се врти назад! :unsure:)
Ne okreči leđa neprijatelja zašto marfijevi zakon glasi : " gde i da se okreneš ,dupe uvjek ti je pozadi " :cool:

Стани шетај не биди статичен укован во место и со кој сакаш ќе збориш
и што ке му речеш на некој стани јас да седам таму , па ке идеш на друго место ке му речиш не некој тргни јас да седам тука :tapp:

и што ке му речеш на некој стани јас да седам таму , па ке идеш на друго место ке му речиш не некој тргни јас да седам тука :tapp:
Добро ти кога идеш во кафана не стануваш од место? Не играш? Башка ако не си муабетџија кај и да си со ист број на луѓе ќе праиш муабет

Добро ти кога идеш во кафана не стануваш од место? Не играш? Башка ако не си муабетџија кај и да си со ист број на луѓе ќе праиш муабет
ке станеш да играш , ке му седнеш на другиот на местото , или пак што викаш да се дереме од едниот на другиот крај на масите нели муабетџии да сме ,сакам да кажам ,ноќен клуб , кафич или дискотека има повеќе можност за движење комуникација , кафана нема па што сакате правите

ке станеш да играш , ке му седнеш на другиот на местото , или пак што викаш да се дереме од едниот на другиот крај на масите нели муабетџии да сме ,сакам да кажам ,ноќен клуб , кафич или дискотека има повеќе можност за движење комуникација , кафана нема па што сакате правите
Добро де не е дека неможеш у кафана да праиш муабет со кој сакаш ама ај нека ти биде.... А зашто не кафана па дискотека?

А кафич/барче што има и билјард/пикадо/табла нешо такво ? :) Таман ако сме 40 души, цело за нас

Абе шо се заебавате... Собиранки на билјард, парк, табла, Водно... Па уште 40 души да одиме на билјард :pos:
Билјард и зезалици се супер, ама не за поголема (генерална) собиранка.
Кафана во никој случај со повеќе од 20 души. Друга е кафанската шема, таа редовно си ја праиме помали друштва од 10-тина души.
Собиранка се знае дека се праи у кафиќ, кубче, диско, некаде кај што ќе може да се џусне, да се напраи гужва, кај што може да ги пресрамиме и јуниориве :) После тоа, се знае дека тие што се 18+ идат на афтер парти. Останатите се враќаат на форум и делат импресии :)

За местото сум во преговори - 99% е завршена работата. Локалот е тамански, се наоѓа во Бисер.
Караоке не знам дали ќе има од причина што сите се јачаа минатиот пат, а само @Peja989, @King B и @kooperativa пееjа, ама ќе смислиме други компетитивни активности поврзани со пиење :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom