Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
2014 година стасавме а ти ја немаш гледано prison breakTrue Detective или Prison Break ?
мислење ?
2014 година стасавме а ти ја немаш гледано prison breakTrue Detective или Prison Break ?
мислење ?
И јас, ги пробав првите 2-3 епизоди и многу глупа ми беше2014 година стасавме а ти ја немаш гледано prison break
И ти, да тролаш на друго местоИ јас
Arrow имаше доста добра прва сезона, вторaва сезона малку е како поглупа, сепак добра серија е за тепање време.Arrow или Once upon a time? И двете ми се у план, само не знам која попрво.![]()
Изгледав две епизоди и добра ми се виде.Arrow имаше доста добра прва сезона, вторaва сезона малку е како поглупа, сепак добра серија е за тепање време.
Ако сакаш поспори драми, гледај ја Виолината. Солзи е така полабава за тепање време.Плачот на Виолината или Солзи на Есента?
http://www.imdb.com/title/tt1220617/Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа![]()
Dorm Life е со тинејџери во студентски дом и многу добри зезанции паѓаат. Кратки епизоди и интересни.Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа![]()
Malcolm In The MiddleДајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа![]()
Malcolm in the middle ептен одговара на описов.Дајте некоја интересна серија со деца или тинејџери, глупости што прават, зезанции и тоа, немора они да се во главна улога, може и фамилијарна да е. Пример нешто ко Серанови што беше, немора таква да е, ама во тој контекст нешто ако се наоѓа![]()
не ти го сфаќам тој поим „набрзина„..Дечки фала за предлозите, ниедна од предложениве ја немам гледано, ама сите ќе ги гледам, башка и супер рејтинг имаат на Imdb. Прва ја симнав и почнав да ја гледам Malcolm In The Middle, сега набрзина изгледав 2 епизоди, ама после кога ќе се приберам ќе гледам уште 4,5, ептен е смешна и со реални ситуации![]()