Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушнете го Ване Цветанов во Центар и ќе ви се разјасни нешто....
Беличанец е најбоља бе, кога ќе чуеш актер да ти разглаба теми на муабет како архитектура и урбанизација како да е во таа сфера 30 години знаеш дека апокалипсата е близу.
Башка не знам дали ова е точно или не, ама кога зборела на некој од митинзиве рајава во предни редови почнала да и скандира „Хурем, Хурем, Хурем!!!!!!“ Зошто нели, не дека знаат кој е кандидатот, за 500 денари се таму. И во бус во петокот чув муабети од типот, да не ја гласаме Беличанец, ќе нема кој да биде Хурем
(морам да ги пингам овие од филм и тв џимеј RocknRolaa Io Sono Interista VLJ dragonsky итн пошо од нивна сфера е)
А уствари требаше да го пингаш AnonБеличанец е најбоља бе, кога ќе чуеш актер да ти разглаба теми на муабет како архитектура и урбанизација како да е во таа сфера 30 години знаеш дека апокалипсата е близу.
Башка не знам дали ова е точно или не, ама кога зборела на некој од митинзиве рајава во предни редови почнала да и скандира „Хурем, Хурем, Хурем!!!!!!“ Зошто нели, не дека знаат кој е кандидатот, за 500 денари се таму. И во бус во петокот чув муабети од типот, да не ја гласаме Беличанец, ќе нема кој да биде Хурем
(морам да ги пингам овие од филм и тв џимеј RocknRolaa Io Sono Interista VLJ dragonsky итн пошо од нивна сфера е)
http://www.youtube.com/watch?v=ouBjqGC0Uws&feature=youtube_gdata_playerДај линк ...
Битола има традиција со вакви кандидати. Сигурно сте слушнале за Спанаќо.
од 1:18 па до крајот
Абе што се дешава со битолчаниве?