Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега само што видов еден наслов:

Како би гласале жителите на Карпош според ЦИА?

И целиот бев WTF??? :eek:

Кога после во артиклот: http://a1on.mk/wordpress/archives/120290

Центар за Истражување и Анализа - ЦИА
:pos::pos::pos::pos::pos:

Сега само што видов еден наслов:

Како би гласале жителите на Карпош според ЦИА?

И целиот бев WTF??? :eek:

Кога после во артиклот: http://a1on.mk/wordpress/archives/120290

Центар за Истражување и Анализа - ЦИА
:pos::pos::pos::pos::pos:
Хехе, ами факултетот МИТ каде што има завршено Јава што вика Змејко.

Македонија се сака со одела!
url

МАКЕДОНИЈА СЕ САКА СО ДЕЛА-ВМРО ДПМНЕ
МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ЦЕЛА- од НЕПОЗНАТ АФТОР :)

A што значи ова, со која цел е ставено?

Овој натипис алудира на Пишев кандидатот за градоначалник од дпмне. За подетално погледни видеото :D + бугарски пасош :ROFLMAO:

A што значи ова, со која цел е ставено?
Демек Васил Пишев (кандидатот на ВМРО) инвестирал во бизниси во Благоеврград , ретко кој им ја разбра пораката од обичните граѓани btw , жени се чудеа кога поминував, wtf Благоевград? :icon_lol:

Овој натипис алудира на Пишев кандидатот за градоначалник од дпмне. За подетално погледни видеото :D + бугарски пасош :ROFLMAO:
Штознам....човеков ни го знам ни го познавам вие струмичани си знаете кој се што се ја кога незнам некој и ми е тотална незналица во етеров неможам да коментирам... сегде има накази :) ...има доказ каде има изјавено дека има бугарски пасош?
--- надополнето: 19 март 2013 во 21:17 ---
Иначе уште една изјава за историја. И ќе ми извинете за оф топик ама го коментирам како индивидуа, како Македонец што е да речеме ете навреден од едно дебело неписмено суштество. Нека не се осмелил некој да ме цитира или да пробува да објаснува затоа што ќе ускратиме ремет на другиве членови кон предизборнава трка заради ова гом*о не заслужува да се заклучи темава а заслужува да биде ''обесен'' oвде зошто е стварно за у Чек дис аут и треба да се смеам на изјавава а не да реагирам вака и во друг случај треба да се тркалам по под од смеење ама со краток фитиљ сум кога некој неписмен кажува и мене ме навредува во јавен настап а воедно и цел народ и сите што се два метра под земја заради ова денес што го имаме.
Ацо Петрески т.н. градоначалник (во заминување) вика :
Вистинските ВМРО-вци се со ЉуБчо Георгиевски нема други ВМРО-вци. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Наказо една селска (ова не е навреда за охриѓаните овде затоа што се сите паметни момци и девојки иначе го нарекувам сељак дека е сељак не затоа што е од Охрид) иди образувај се немаш 2 минути школо па после коментирај за вакви теми зошто ги навредуваш сопствените граѓани и сите Македонци свињо една дебела. Појше мислиш да им го дудлаш на неколкуте бугари во Варош (присилно доселени бугари за време на окупациите) за гласање одколку за твојот народ смрдле едно дебело неинтелегентно. ВМРО го поистоветуваш со татарското племе и неколкуте изроди што го подржуваат тука.Цела Македонија е ВМРО, секој Македонец е ВМРО. A здравје боже ќе дојде Недела да бидеме здрави и живи да ти ја видам фацата каква ќе ти биде докторчето кога ќе те здроби.
Нека ти е на чест..ако воопшто ја имаш во што се сомневам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom