Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
А да си носиш лап-топ со тебе, за секој случај:ojea:

А бе сега види. Има моменти кога не ти се излегува и тогаш ќе си седиш пред компјутер, а кога ќе ти се излегува ќе си излезеш.
Сепак повеќе преферирам излегување, ако седам пред компјутер повеќе време почнува да боли глава а и очите ги расипуваме!

ја си практикувам излегување дека нејќам да останам дома кога сите се искочени и се забавуваат, пијат пивце, се муваат, а ја чмаам дома

Па пред месец-два најверојатно би рекла излегување ама како поминува времето се помалку и помалку ми се излегува, што значи мој конечен одговор е пред компјутер :kafe:

Со само едно станување висам право на компјутер...не се ни расонувам убаво... секогаш кога ке седнам се забравам пред компјутер...повеке пати ми се има случено да ме викаат да излезам а ја не излегувам ...доста пати на школо доцнам заради тој заразен нет...... а мегу излегување и компјутер...зависи кога како...ми се има десено сабота да не излегувам зашо сум се заборавила на нет...

Јас преферирам излегување во град.
Мислам дека ова прашање повеќе ги тангира помладите генерации кој што ода мали нозе се пред компјутер.

Зависи од тоа , со кого треба да излезам , каде и што ќе се прави ..
Ако не е понудата најнај ќе си останам дома пред ПиСи ..
Сепак, би одбрала излегување во град ...

Не занемарувам искачања заради компјутерот!ИИскачам а по искачањето се релаксирам со компјутерот,тој ми е секогаш при рака а доживувањата надвор немаат споредба за она што може да се случи додека сум пред компјутер.Се релаксирам со компјутерот,секако зависна сум од него ама пак има некоја граница ofofof:

Секогаш сум ап за кафенце или шетање или слично. .. има и да ме фати мрза и да си седам пред ком. или ако е многу ладно како шо предвидуваат овие денови... тука одбирам ком. или општо, дома наместо излегување. ..

„пред компјутер“ - незнам зошто ама подобро решение :toe::vozbud:

Izeguvanje definitivno!!! ne go ni sporeduvam so kompjuter

град дефинитивно (ама нормално со добро друштво и на добро место)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom