Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Пред комјутер.Секогаш најдобар избор.Освен ако не дојде бродер ми и насила да ме влече...:pos2:

Преферирам повеќе пред другарот компјутерот.
Излегувањето не ми е некоја јака страна.

Излегување. Компјутерот е секогаш пред мене, а тој и тој викенд никогаш нема да ми се врати.

Излагање во град на прво место секогаш !!! Со друштвото зафрканции, убави моменти итн..:) А пред компјутер можеме да седиме кога сакаме, но дружењето преку интернет и вистинското дружење(искачањето) е многу различно.Компјутерите за жал во последно време се повеќе стануваат најверни другари на нас луѓето кои стануваме зависни од нив, а со тоа можеме да ја изгубиме смислата за убавиот живот,а тоа е излегувањето со друштвото,поршетките итн..Поздрав:wink: И ПОВЕЌЕ ИЗЛАГАЊЕ, НЕГО КОМПЈУТЕР !!! :):):)

Не сум до толку за пред компјутер,на компјутер седнувам само кога немам попаметна работа,а излагање у град го сметам за попаметна работа:toe:

Сега кога веќе е многу поладно од порано, преферирам да си седам дома, да си гледам некое филмче, некоја серија на компјутер, може некоја видео игра ... :D а инаку еднаш во денот, макар и на кратко, морам да прошетам на свеж воздух :D ... значи има време и за шетање и за компјутер :D

Многу седам пред компјутер, и многу пати (скоро секогаш) им речам на другарите дека нема да излегувам, ама после некое време почне да ми чуре главата од толку време седење дома и излезам како утепан ништо не гледам пред мене. Ама сепак успеам некојпат да се расположам и после тоа. Компјутер на прво место, ама без излегување не бива ама ИЧ!!!!

Тоа не преставува никаков проблем за тој што си го планира времето......На компјутер седам преку ден додека навечер излегувам па ќе седнам дури кога ќе се вратам....и не ми се случува седењето пред компјутер да не ми дозволи да испаднам....

Зависи какво ми е расположението , ама повеке сум за у град .

Појќе сум за излегвење отколку пред компјутер да дремам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom