Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа зависи, понекогаш се чуствувам не баш добро и не ми е до излегување, па тогаш ми е подобро да седам дома и пред компјутер. Почесто излегувам, се разбира, но сепак има исклучоци.

Кој пацер треба да си да сакаш да седиш пред компјутер цел ден дома?

Излезете надвор малце бе деца...

работните денови .. од Понеделник до Петок сум дома од кога ке си дојдам од школо седнувам на ком.. и пукам до вечер ако треба да се учи ке учам ако не ке киснам на ком иначе низ градот одам викендов. ..

преферирам излегување со друштвото, само ако времето е катастрофа или ако не ми е добро тогаш сум по цел ден на компјутер...

Дефинитивно пред компјутер, излегување во град само ако ептен ми е погодено друштвото, или ако неам излезено оддамна. Иначе у последно време и да излезам од дома, пак сум кај другар/ка и дремеме кај неа/него на нет се заебаваме, значи повторно пред компјутер.
Али многу закани (ќе ти го исфрлам компјутерот низ прозор, тогаш да те видам не спиј по цели ноќи и зрачи се) почнаа да се слушаат кај мене дома, ништо чудно еден ден да се вратам од фах и да ми биде празно бирото. Сигурно сите што одбраа "пред компјутер" го имаат проблемов дома.

Се зависи од тоа какво е друштвото. Зошто ако се погоди некој кој што не ми е пријатен баш на тој ден да го гледам нозете ќе ми идат во позиција block и едноставно нема да ми се иде, а се случува такво нешто. Кога со некој не ми иде муабет а треба да излеземе порадо ќе климчам на ПЦ него да се ѕвериме со него.

Obicno sum za izleguvanje, ali ako nema nisto interesno vecerta, ili ako treba da idam so nekoi tapa luge PC-to mi e sekogas tuka :)

Има исклучоци,некогаш ми е поубаво да помуабетам на мсн одколку да излезам ама почесто искачам!

Зависи како се чувствувам во моментот.Повеќе сакам да излегувам,ама на ова ладно време поубаво ми е домче пред pc.

definitivno izleguvanje vo grad ama od ko se preseliv zaborajv so e to da izlezis navečer koga ce si odam doma vo struga nema kompjuter samo nadvor

Порано на компјутер минимум 10 часа на ден......Сега повеќе од 2 часа не можам...сепак штетно е......Излезете шетајте дружите се......ќе закржлаите на компјутериве......:tv::tv:

Зависи како сум расположена во моментот..На пример овој период сакам да сум повеќе дома...А има и периоди што нема шанси да се приберам,па не пак уште на ком. да седам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom