Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
нормално дека ке си искочам ,преферирам муабет со луге шо можам да ги опипам :vozbud:

Зависи во кој град :) дур бев Кавадарци преферирав на пц. ама сега НЕ

Зависи од моментот.Кога не ми се оди по гужви и меѓу народ си седам дома и дремам на компјутер...ама многу почесто ми се беснее негде :)

Излегување... ама ако сум расположена. А ако сум падната во некоја тешка депресија-компјутер. Абе двете се супер ама излегување е поубаво...да се видиш во живо!

bez mislenje izleguvanje ama sega koga proebav nogata ako ne doat nekoj drugari/ki na kafence nemam druga opcija :(:(:(

Зависи од расположението. Некогаш сакам да сум дома и да седам пред рс, некогаш да излезам.

нема шанси да одберам PC преку излегување, ама за жал, вечерва такви се околностите и морам...

pa koga sum doma pominuvam dosta vreme na pc...ama sepak povekje preferiram izleguvanje vo grad:kajg:

Вав! Какво прашање...? Си го сакам компјутерот ама као шо у град ќе си поминам со друштво нигде другде

На вакво време мислам дека компјутерот е подбар избор.нели?

Pa vaka jas sum zavisnik i od dvete raboti no mislam deka ne bi trebalo tolku mnogu dedam prek kompjuter,tuku za toa vreme bi mozela da pro4itam nekoja dobra kniga ili pak da izlezam vo grad so drugarite.
Me interesira vaseto mislenje?:toe::vozbud:

Lele stavrno ova kompjuterov e vistinska zavisnot, pa ne mozma nisto da zavrsam , asalno, od nego, sto i da rabotam, ili da izlezam, koga ke dojdam doma, vednas na nego, bre kako droga e.......:tv:

I jas poveke odbiram da izlezam nadvor,nemoze da se sporede izleguvanjeto so pc kolku tolku nadvor ke se izduvas bar malce, ama pa koga e vakvo nadvor nemam ni keif da izlezam, podobro ke chatuvam so drugarcinjava za toa sto im se desava nadvor od kaj nas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom