Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe za mene milion pati pouboo e da si sedam doma pred kompjuter na internet...ama sto da pravam koga nemam dobar kompjuter i internet doma,pa zatoa "ziveam" vo internet club.Pa vaka jas sum zavisnik i od dvete raboti no mislam deka ne bi trebalo tolku mnogu dedam prek kompjuter,tuku za toa vreme bi mozela da pro4itam nekoja dobra kniga ili pak da izlezam vo grad so drugarite.
Me interesira vaseto mislenje?![]()
СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТЕБЕ!Луѓе за ова не смее да се дискутира:kesa: Излезете шетајте.
Мислам фино е да поседиш пред компјутер саат-два -три, ама цел ден да го тепаш на нет, НИКАКО!!!
Пц-то води до изолација, немаш контакт ама баш никаков, тепаш време на форум, немојте ни под разно!
Добро ќе речете има комуникација - месенџерите и такви мити работи, ама колку сме сите во заблуда со тоа месенџерот! Практикувајте комуникација на живо. На мсн сите се јаки, мажишта и пол, срце, душо, оди излези на улица... Као сите финти да им пропаднале во вода. Се срамат до бесвест. Сум го пробала ова и знам . ДОбро сеа не важи за најдобри другари ова, ама 90% од комуникацијата не е иста на мсн и ин лајв! Пак ќе речам сите се јаки пред ПЦ! Коа ќе ме видат во очи изглеа се плашат не знам
ЗАТОА
Мај чоис ис ИЗЛЕГУВАЊЕ!!!