Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно излегување, компјутерот е секогаш тука, а неможеш баш секогаш да искочиш.... Али кога нема кај да се иде или кога е ладно и многу врне, е тогаш можеш и да прочиташ книга, а можеш и да седнеш пред компјутер, јас зависи од расположението....

кога , како ... зависи од ситуацијата ...

ako mi se izleguva- izleguvam naravno:)
ama ako sum zasednal pred pc...tesko da stanam
ali glavno izleguvajne preferiram vo sekoj slucaj

I ja sum u princip za iskacanje nadvor, ali posle nemanje net nedela dena, ova momentalno mi e najbolje iskacanje (kaj drugarka sum doma, i i go eksploatiram netot :) ).

za mene pred kompjuter dremam i koga treba i koga ne treba zavisen od igri sum simnuvanje mp3 i po forumot na KAJGANA moze da me vidite zaso e No.1 U MKD

Во последно време некако ми здосади излегувањето во град бидејќи се е исто ништо не се менува, се како да е во некој забавен филм...така да нишо човек не може да изгуби ако не излезе чаршија....така да не ми гине компјутерот дома...
...Ама сепак се зависи од ситуацијата...

Најчесто излегување, али зависи од што се нуди вечерта. Некад стварно не можам да одолеам на потенцијално добра Dota 5v5 у читална или raid-ање алијанса на WoW у 2 саат сабајле, макар и Јасмина Мукаетова пеела гола на плоштад. Затоа викам, зависи.

Најчесто одвај чекам да дојде време за излегување во град,па уште ако се иде на некое местенце каде добро би се журкале и изнаиграле мерациии.Но има и денови кога попрво би седела цел ден на комп. отколку да идам негде.Се зависи од расположение.

на вакво е*ано време само пред компјутер! :)

зависи од ситуација и расположение...иако на прво место сепак ставам ИЗЛЕГУВАЊЕ:vozbud:

Зависи од расположение...некогаш повеќе сакам да седам пред комјутер ако сум уморна или нешто така. Сепак излегувањето има предност во било кој случај.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom