Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Мислам дека официалните треба да имаат такво плаво до името (или кај и да стоеше сум заборавила) и да им пишува верифајд
Хаххаха немаш појма како си ме изнасмеал![]()
Го нема верификувано. Сигурно е тој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека официалните треба да имаат такво плаво до името (или кај и да стоеше сум заборавила) и да им пишува верифајд
Хаххаха немаш појма како си ме изнасмеал![]()

Го нема верификувано. Сигурно е тој![]()
А и кајакарот Лазе Поповски беше на аеродромот, заедно со министерката ги пречекаа кошаркарите, кажаа на тв за него, ама не разбрав што улога имаше тој.
Остајте тоа што после неколку години сВрбиве ја ископирале.Ене го кај е јануари.Завршија овие 20 дена кои беа како бајка. Back to shitness сега![]()

Ставете го ова на демотивацијаРодителите на Кириленко (1981) - Леле што направивмеeеее![]()

Завршија овие 20 дена кои беа како бајка. Back to shitness сега![]()
Ова ќе им биде огромна мотивација, тоа е сигурно.Чувствувам дека ракометарите ќе „збеснат“ на терен, а и Ниш е многу блиску.
Па како што во кошарката го имаме Бо така во ракометот го имаме Кире кој според мене е во топ 3 во светот ако не и најдобар.Реално е да се очекува да направат нешто повеќеЧувствувам дека ракометарите ќе „збеснат“ на терен, а и Ниш е многу блиску.
Чувствувам дека ракометарите ќе „збеснат“ на терен, а и Ниш е многу блиску.