H
HITCH
Гостин
Бев! Лудило! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?
Министерот за култура иде на отварање музеи и споменици, библиотеки. Министерот за надворешни работи ги пречекува странските делегации, амбасадори, итн... Но ова?...
Нема везе. Ретко кој ја забележа![]()
"Гоцева раса" е самопрогласена навивачка химна и постои веќе 25 години, а зад оваа песна стои навивачката група "Комити". Песната ја пеат безмалку сите македонски навивачки групи на секој натпревар на државните репрезентации во кошарка, фудбал, ракомет. Еве ја од нашите херои...
Izlezi momce pravo na terasa - MKD reprezentacija ft. A.Mitevski, DJ Babura, Davor Bojanov & Blezeri
Ивона Талевска рече дека кошаркарите биле лично обезбедувани од министерката за внатрешни работиЗа ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?
Министерот за култура иде на отварање музеи и споменици, библиотеки. Министерот за надворешни работи ги пречекува странските делегации, амбасадори, итн... Но ова?...
Нема везе. Ретко кој ја забележа![]()

Не ме зезајИвона Талевска рече дека кошаркарите биле лично обезбедувани од министерката за внатрешни работи![]()

Инаку што бараше министеркана Јанкуловска со кошаркарите, знае некој?
!!! Се надевам ќе ми простат кошаркариве
.
Цареви наши

Ништо од снимката што ќе ја даваа на сител 3![]()