Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
image10-jpg.34133

Космодиск кошарка! :pos:

имате на Сител сега снимка. Ја стегнаа „домаќине, добри гости...“ :pos:

Остај Иванов, види Грујо што фаца направил ака трол фејс (у позитивна смисла) :pos: (y)

Заборавив вие сте навикнати на целодневно дробење како водителкава од аеродром до плоштад. Извини те навредив, прости ми.
па да не беше водителката да ги прашуваше кошаркарите што ке гледавме, слика бе тон???

па да не беше водителката да ги прашуваше кошаркарите што ке гледавме, слика бе тон???

Ќе гледавме луѓе по мостови и улици кој ги поздравуваа кошаркарите. Слика која вреди милион зборови!

Од снимкава на Сител впечатоци:
На плоштад кога бев немав поим колку луѓе имало.. Сега од птичја перспектива изгледа неверојатно,слободна проценка околу 100тина илјади ,(плус работен ден понеделник,во 1-2 саат на пладне) :vozbud::vozbud:
Врбица Стефанов пуштил брада како Тони Зен личеше ептен :pos::pos:
Во Аеродром стварно многу луѓе имало.. Респект за аердромци..:cuc::cuc:
Кошаркариве ја пееле во автобусот домаќине добри гости ти дојдоа .. ЛЕГЕНДИ !!

„Експертите“ плукаат и по кошаркарите

Несакав да ви расипувам атмосфера ама морав... божее зошто мора да има вакви? Не сфаќаат дека ни се сере на сите од вакви експерти?

П.С: Не обрнувајте внимание на платениците и предавниците што се платени да шират негативна енергија меѓу луѓето. Тури им го курот, со тоа најубаво ке ги заебеш. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !!!

http://twitter.com/#!/BO_McCALEBB

мислам дека му е официјален профил. Follow сите !!!

нека ме демантира некој ако не му е официјален... :)

Мислам дека официалните треба да имаат такво плаво до името (или кај и да стоеше сум заборавила) и да им пишува верифајд

Родителите на Кириленко (1981) - Леле што направивмеeеее :pos:

Хаххаха немаш појма како си ме изнасмеал :pos:

да не знаете како стојат новие фиба ранкингс? кое сме сега место дека до сега бевме 47 има некоја промена или сеуште не е променета ранкинг листата?

да не знаете како стојат новие фиба ранкингс? кое сме сега место дека до сега бевме 47 има некоја промена или сеуште не е променета ранкинг листата?
Ќе има промена, ќе бидеме некаде околу 30 место... Но оваа ранк листа на FIBA нема врска така да и 1-ви да сме на истата не би променило којзнае што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom