Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
Ќе има на Сител пренос, е сега би требало од 13:30 да почне.Можи да ми кажи некој дали ќе има пренос и ако има во колку сатот, и дали ќе биди на Сител?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има на Сител пренос, е сега би требало од 13:30 да почне.Можи да ми кажи некој дали ќе има пренос и ако има во колку сатот, и дали ќе биди на Сител?![]()
Не го оправдувам ова терминов во никој случај ама ај цел живот со право се буниме па пак е по нивно така да џабе е се додека плукаме по нив треба ќутекот па да се опаметат... Затоа кога веќе е овој термин затоа напишав нека се снаоѓаат....Браво бе, и ти со генијални идеи како организаторите! Па не се сите партиски војници во државава што работат во државна администрација и можат кога сакаат да излагаат од канцеларија. Му ускратија можност на народот да ги поздрави своите херои како што им доликува!
А мене како ми беше кога поради втора смена, сабота, недела ги пропуштав утакмиците со Хрватска, Грузија, Шпанија...? Не берете гајле ќе има народ кој да ги пречека не е ова Токио сите до еден да работат 
A што ти покушаваш нешто да бидеш интересен?!Ја сигурен сум и да го ставеа у вечерен термин, некој ќе се жалеа дека не им одговара.![]()
Не е работата дали не ми одговара мене како поединец, тука проблемот е што терминот не му одговара на најголемиот дел од народот. Дали е според тебе, во ред да има прослава на најголемиот спортски успех во историјата пред 5-10 000 луѓе?!Друже, така е во секоја земја, пишав поназад, незнам што се чудите, пречек не е кога тебе ти одговара и кога завршува 6ти час у школо, пречекот се прави веднаш по слетувањето на тимот, а не да слетаат, да идат дома па ај да ги собираат ...
Незнам како одат летовите, ама ако они решиле рано да се враќаат од Литванија јебига, не е тука крив организаторот, они го средуваат она што ќе се случува по слетувањето, така да ако нешто критикувате, тогаш критикувајте ја одлуката на кошаркарската експедиција која се решила толку рано да се враќа во Макеонија.
А некој да замери на тоа што сакале они што побргу да се вратат во својата земја е бедно, така да, deal with it.
mix verzija od A.Mitevski, DJ Babura, Davor Bojanov & Blezeri