Пребрзо свршување

• Креатор на темата Креатор на темата zmivce
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај да мислиш на вампири,колење и слично...со ова имав ситуација кога ме прашаа зарем уште немаш свршено? :kesa:

Пробај да мислиш на вампири,колење и слично...со ова имав ситуација кога ме прашаа зарем уште немаш свршено? :kesa:

Fintata e i da uzivas i da ne ti se svrsi a za vreme na seks nekako ne veruvam deka mozam da mislam na drugo ...zavisi malce od zenskata :vozbud:

лек за препрано свршување - носење поголемо количество кондоми, кога тогаш ќе ти се погоди пшартијата:smir:

Или нека почне она, па ти после пола саат придружи и се.
Вежбање си бара, ко дигање тегови, да се навикне мускулот и мозокот на "напор".

Мастурбација некои 15 мин. пред секс...велат правело чуда...кондиција и такви работи...

Мастурбација некои 15 мин. пред секс...велат правело чуда...кондиција и такви работи...

Која глупа теорија човече.
Ради ефективност, нели е подобро место мастурбаија, секс пред.. well, секс?
Вториот пат би издржал нели повеќе, плус двократно задоволство пружиш на дамата. :lol:

Која глупа теорија човече.
Ради ефективност, нели е подобро место мастурбаија, секс пред.. well, секс?
Вториот пат би издржал нели повеќе, плус двократно задоволство пружиш на дамата. :lol:

Не би рекла двократно задоволство на овој начин.После првиот пат незадоволство,може и да ја налутиш:smir:

Не би рекла двократно задоволство на овој начин.После првиот пат незадоволство,може и да ја налутиш:smir:

Значи подржуваш теоријата на Toecutter?
Радо би го чекала да мастурбира, па 2пат да издржи повеќе.
Него, секс како загревање пред големото финале. Кое ќе го има и во горниот случај и во вториот. Кондиција и се остало.

???

Значи подржуваш теоријата на Toecutter?
Радо би го чекала да мастурбира, па 2пат да издржи повеќе.
Него, секс како загревање пред големото финале. Кое ќе го има и во горниот случај и во вториот. Кондиција и се остало.

???

Не го подржувам ни неговото мислење.Чекам трето решение:)

Кај има поубаво од брзо свршување....:nesvest:

Ве читам и горе доле сите ги практикуваме работиве што ги кажавте.

Durex performa не препорачувам на никој освен на оној кој има вистинска потреба.Је*ига ништо не се осека со тоа чудо!

Што фали теоријата на Грицкалката? Најмалку двапати со различни особи. Првиот пат сам со себе, вториот и понатаму со девојчето...ако не си отиде меѓувреме :)

погрешно си сватил... треба кондиција, али не мастурбација, туку вистински с екс претходните саати, денови,месеци, години... редовно.

ќе видиш чуда се прават. од 5 секунди ќе стигнеш до бескрај (колку сакаш пати да сврши партнерката)

Има уште едно секако, а тоа е да ти се погоди некој искусен. Ама бидејќи нели во се мора да има нешто негативно, за баткава ќе речеме само дека ќе биде грт, или да му е мал :))))

Онтопик.. релаксација, смиреност, па ако треба и 2-3 пати сврши... дамата посекако ќе биде задоволна се дур она крева нозе а ти не креваш раце од неа.

Трето решение е резервна женска пред главната. Наместо сам со себе, со неа, ќе ја испратиш дома и после со правата ќе свршиш како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom