Полицаецот постапи 100% исправно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
или истиот човек од двата споменати случаи, ќе згази со 90 на саат девојче на Партизанска и после ќе се извлече со подметнување на прокси извршител за 10.000 евра.Сите знаеме какви личности се примаат во полиција и на кој начин. Истата полиција нема да реагира кога син на функционер ќе помине граница со дрога . Или јавно ќе се заканува на граѓани....
“
Kolku si siguran?или истиот човек од двата споменати случаи, ќе згази со 90 на саат девојче на Партизанска и после ќе се извлече со подметнување на прокси извршител за 10.000 евра.
Во врска со прашањето, неможам да ја удрам оти секад низ град возам со 30, а во близина на пешачки дури и помалку. Нејсе еве нека не е баба, и детенце мало да не внимава ќе помине кога што не треба, значи ли тоа дека треба да го крениш на хауба оти тебе ти е зелено? Куче не ги препознава нашите знаци може да истрча низ пешачки на црвено може да настане хаварија доколку ние возачите не сне спремни на непредвидливи ситуации. Без разлика дали е црвено или зелено секад треба да се внимава, посебно ние возачите оти како суштество заштитен во лименка имаш поголеми шанси за преживување него пешак. Затоа е и пешак секогаш во предност. Во големите градови ова е решено така што главните капилари - со по 10 тина ленти се блокирани за луѓе и се има направено подземни премини за пешаците. Или пак целиот центар е пешачка зона и се дозволени само велосипеди и јавен превозА мене ме интересира ако во моментот кога поминувала на црвено по некоја случајност ти да си возел и да си а качил на хаубата, дали вака ќе мислеше или ќе и пцуеше се по ред.
Друго, кај виде ти прекумерна употреба на сила? Полицаецот 5 пати и рече да застане, она се праве на три и пол. Проба да ја застане, не сакаше. Шо требаше да направе?
Мада мене ми изгледа дека на тетката не и се сите на број. А има и такви особи кој ем се криви ем тебе те напаѓат. На пример фаќаш тетка како те краде у маркет, она ти се дере зошто и ја проверуваш ташната.
А тоа како ќе постапел со овој, со оној е друг муабет. Тука се зборува за овој настан и постапката на полицаецот.
- Hiiiii Mark, thanx for sharing.Мене еднаш неправилно ме уапсија и оти неправилно, ме пуштија.
А жената што се правеше на тошо?Како прво, нема дел од видеото каде го направила прекршокот, па да се процени кој е крив. Можеби е една од тие улици со 12 ленти и 6 секунди за пешак да помине. Можеби кога тргнала и било зелено, па на сред улица се сменило во црвено?
Видеото покажува само прекумерна сила на човек кој неможе да се одбрани. Можеби е ментално пореметена личност? 66 години човек, може баба да му биде на цајканот не мајка, а тој се понаша као член на ИСИС да е.
Стварно ме интересира дали вака ќе постапел ако наишол на исто понашање ама од синовите на некои таму заштитени тајкуни.
Копилиња, си мислат ако имаат значка и пиштол се над сите.
Inaku, denes I dzandarot I nacalnikot na policija na izvinuvanje kaj babata
Ама исфилозофира и пак не кажа како треба да постапи. Да ја остаи без казна бабава? Далеку се ова од кратки живци,некој со кратки живци ќе и даеше лакт уште коа проба да го удри и да му ја тргне камерата.Во врска со прашањето, неможам да ја удрам оти секад низ град возам со 30, а во близина на пешачки дури и помалку. Нејсе еве нека не е баба, и детенце мало да не внимава ќе помине кога што не треба, значи ли тоа дека треба да го крениш на хауба оти тебе ти е зелено? Куче не ги препознава нашите знаци може да истрча низ пешачки на црвено може да настане хаварија доколку ние возачите не сне спремни на непредвидливи ситуации. Без разлика дали е црвено или зелено секад треба да се внимава, посебно ние возачите оти како суштество заштитен во лименка имаш поголеми шанси за преживување него пешак. Затоа е и пешак секогаш во предност. Во големите градови ова е решено така што главните капилари - со по 10 тина ленти се блокирани за луѓе и се има направено подземни премини за пешаците. Или пак целиот центар е пешачка зона и се дозволени само велосипеди и јавен превоз
Муабетот е за однесувањето на полицаецот кој користи ајде да речиме процедурална постапка за некарактеристична појава. Полицаецот е тој со кратките живци. Баба да вика за помош против полицаец, баш тој што треба да ја заштити е во најмала рака нехумано. Затоа за цајканите се има психолошки тестови за да знаат да изреагираат во непредвидливи ситуации а не при најмала конфузна ситуација одма да посегни по пендракот и со употреба на сила да решава проблеми
Немора да е баба, да речиме дека имаме ментално или физички заостанат човек. Треба полицаецот да апси на глуви лица ако не го послушале? Треба аутистичните кои имаат поинакво размисување да бидат фрлени во марица заради недоразбирање? Дете мало кое претрчало на пешачки да биде бркано од 120 кг горила?
Цајканот постапи процедурално, ама нехумано, а можеше ситуациата да се реши многу посмирено. Бар за тоа го плаќа државата рационално да пресудува кога и како да постапи. Недајбоже да си видите некој многу близок вака да му се изживува некоја полуретардирана горила, па дали ќе го имате истото размислување
Мене ич не ми е гајле ти колку и како возиш. Ако сакаш вози и у рикверц, твоја работа.Во врска со прашањето, неможам да ја удрам оти секад низ град возам со 30, а во близина на пешачки дури и помалку. Нејсе еве нека не е баба, и детенце мало да не внимава ќе помине кога што не треба, значи ли тоа дека треба да го крениш на хауба оти тебе ти е зелено? Куче не ги препознава нашите знаци може да истрча низ пешачки на црвено може да настане хаварија доколку ние возачите не сне спремни на непредвидливи ситуации. Без разлика дали е црвено или зелено секад треба да се внимава, посебно ние возачите оти како суштество заштитен во лименка имаш поголеми шанси за преживување него пешак. Затоа е и пешак секогаш во предност. Во големите градови ова е решено така што главните капилари - со по 10 тина ленти се блокирани за луѓе и се има направено подземни премини за пешаците. Или пак целиот центар е пешачка зона и се дозволени само велосипеди и јавен превоз
Муабетот е за однесувањето на полицаецот кој користи ајде да речиме процедурална постапка за некарактеристична појава. Полицаецот е тој со кратките живци. Баба да вика за помош против полицаец, баш тој што треба да ја заштити е во најмала рака нехумано. Затоа за цајканите се има психолошки тестови за да знаат да изреагираат во непредвидливи ситуации а не при најмала конфузна ситуација одма да посегни по пендракот и со употреба на сила да решава проблеми
Немора да е баба, да речиме дека имаме ментално или физички заостанат човек. Треба полицаецот да апси на глуви лица ако не го послушале? Треба аутистичните кои имаат поинакво размисување да бидат фрлени во марица заради недоразбирање? Дете мало кое претрчало на пешачки да биде бркано од 120 кг горила?
Цајканот постапи процедурално, ама нехумано, а можеше ситуациата да се реши многу посмирено. Бар за тоа го плаќа државата рационално да пресудува кога и како да постапи. Недајбоже да си видите некој многу близок вака да му се изживува некоја полуретардирана горила, па дали ќе го имате истото размислување