M
mordekaj
Гостин
А мене ме интересира ако во моментот кога поминувала на црвено по некоја случајност ти да си возел и да си а качил на хаубата, дали вака ќе мислеше или ќе и пцуеше се по ред.Како прво, нема дел од видеото каде го направила прекршокот, па да се процени кој е крив. Можеби е една од тие улици со 12 ленти и 6 секунди за пешак да помине. Можеби кога тргнала и било зелено, па на сред улица се сменило во црвено?
Видеото покажува само прекумерна сила на човек кој неможе да се одбрани. Можеби е ментално пореметена личност? 66 години човек, може баба да му биде на цајканот не мајка, а тој се понаша као член на ИСИС да е.
Стварно ме интересира дали вака ќе постапел ако наишол на исто понашање ама од синовите на некои таму заштитени тајкуни.
Копилиња, си мислат ако имаат значка и пиштол се над сите.
Друго, кај виде ти прекумерна употреба на сила? Полицаецот 5 пати и рече да застане, она се праве на три и пол. Проба да ја застане, не сакаше. Шо требаше да направе?
Мада мене ми изгледа дека на тетката не и се сите на број. А има и такви особи кој ем се криви ем тебе те напаѓат. На пример фаќаш тетка како те краде у маркет, она ти се дере зошто и ја проверуваш ташната.
А тоа како ќе постапел со овој, со оној е друг муабет. Тука се зборува за овој настан и постапката на полицаецот.