Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лани беше многу лесно семејно и наследно со усб од лаптоп беа ископирани сите прашања ,трудово гледај само на крај да не ти фали бод или два за оцена зашто не дава.Казнено незнам како е кај каневчев ја бев кај тупанчевскиЗамолувам некој од колегите кои веќе си имале работа со Трудово кај Каламатиев и Лазо, и Казнено кај Каневчев, да кажат какви се тестовите, и како оде работа со есеите (по можност за есејот и по Семејно и Наследно кај Мицковиќ да дадете некоја информација. Највеќе ме интересира за тестовите, многу се тешки (оти такви сознанија имам). Фала.
А за правен факултет кои предмети се потребни за матура и според новата програма како е студирањето 4+1 или 3+2 ?
Македонски и англиски, и од изборните - филозофија, историја, социологија и уште нешто не знам дали имаше
а програмата е 3+2.:helou:
А без овие нема да можеш да се запишеш или...
Зависи кога сте почнале со настава. Ние лани последниот испит го полагавме на 16 јули и тоа во редовна сесија.има ли одмор бе од овие испитиве колоквиумите... ? мислам дали јули воопшто ќе ни биде слободен??:cry:
Прашања има по копирниците у Мавровка, и од факултетот десно кај брадата. А „њ“ е на местото на wјас сум нов на форумов,продолзувам со студии по пауза од 8 год.имам полозено римско,вовед,социологија,историја и уставно.сакам да ве прасам за англиски од што учите и ако има прасанја каде да ги набавам бидејки сум дупка по англиски.дали има прасанја и по информатика.однапред фала(абе имасе ли нј на тастатурава)