на кој факултет си?
Уште на никој утре има резултати

Arminе срам да ти е.Раздор сакаш да направиш.![]()
Ја ли ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на кој факултет си?
Arminе срам да ти е.Раздор сакаш да направиш.![]()
ај ако те примат може ке размислиме со маца дал да те носиме на кафе со срце,,,Уште на никој утре има резултати
Ја ли ?![]()
Да не му ја мислам тогаш...Во државна квота примаат 220 ако не се лажам. Значи ако сте во првите 200 не му ја мислете. Е сега ако сте по 200 можеби да има ризик поради тие приговори.![]()
ај здравје да ме примат во вториов па и мене ќе ме носитеај ако те примат може ке размислиме со маца дал да те носиме на кафе со срце,,,
имаа една јака конобарка со тетоважа на половина
ај здравје да ме примат во вториов па и мене ќе ме носите![]()
абе женски ќе те носат на кафе ама ти не си типац со пирс кој знае да прави срце во макијато :свирка:Женски ке ме носат на кафе.....тој келнерот :свирка:
не знам дали е на правен... збориме за персоналот во Фонтана во Мавровка:pop:Де бе па и ти, келнерот. Ако на правен немаш избор на женски кај ќе имаш? Врие женски, полно е.![]()
добро бе.. ти од 3 години студирање сакаш да кажеш дека не си влегол фонтана на кафе?A келнерки? Има некои ТОПОИНИ?
абе женски ќе те носат на кафе ама ти не си типац со пирс кој знае да прави срце во макијато :свирка: