- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
И јас сум влегол во државна квота. here I come

P.S. Aлександар112 , ти добар си бил бе , у први 10 а?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мрзо па види распоред на нет..Да не иде некој денес утре на правен???? да зирне Граѓанско процесно и управно процесно кога се полагаат, мене страшно ме мрзи да идам на факс!!!!!:smir:
аааа... тогаш ок.. инаку јас од искуство тоа спомнав за мрзата... пм од мрза отценки си неам собранода да јас сум по стара програма и за нас нема ништо на факултет.Ко црни овци не третираат!!!Ама за едно тиквичка е право-мрза сум си признавам.
И јас сум влегол во државна квота. here I come
ке видите што мака ќе си имате со белиот од ЕКТС и колку ќе го пцуете
сврти неколку страни наназад да видиш како го имам опеано драшко...ке видите што мака ќе си имате со белиот од ЕКТС и колку ќе го пцуете
da da na dragi mislam opasen tip e dragi a.k.a. beliot,belco :pos2:абе шо е ова сите за пцуење ни зборите :pos2: или и ти на драги мислиш? оти тој, не го знам, ама по тоа што го читав тука, ќе ни бил стално во уста...придружен со некој фин збор и член од фамилија :pos2:
ako polozam kaj bucko u sreda ke ja skinam prva ti koja si godina si ?сврти неколку страни наназад да видиш како го имам опеано драшко...
инаку дај ако може опис која година си , студии ова она...
маки од родна или некој друг...
да можамд а ти се придружам во колнење