ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум влегол во државна квота. here I come:vozbud::vozbud::vozbud:
P.S. Aлександар112 , ти добар си бил бе , у први 10 а?

прееска едно 3,4 пати им ѕвонев на телефонон шо е на странана стаен
ми се јавуват секретарка - го добивте правен, ако го знаете локалот впишете го ако не почекајте оператор...
чекав, чекав, чекав... од операторите ни о:nesvest:

Да не иде некој денес утре на правен???? да зирне Граѓанско процесно и управно процесно кога се полагаат, мене страшно ме мрзи да идам на факс!!!!!:smir:

Да не иде некој денес утре на правен???? да зирне Граѓанско процесно и управно процесно кога се полагаат, мене страшно ме мрзи да идам на факс!!!!!:smir:
мрзо па види распоред на нет..

да да јас сум по стара програма и за нас нема ништо на факултет.Ко црни овци не третираат!!!Ама за едно тиквичка е право-мрза сум си признавам.

да да јас сум по стара програма и за нас нема ништо на факултет.Ко црни овци не третираат!!!Ама за едно тиквичка е право-мрза сум си признавам.
аааа... тогаш ок.. инаку јас од искуство тоа спомнав за мрзата... пм од мрза отценки си неам собрано

sea se registrirav i dodeka go pregleduvav forumov naletav na temava pa kako student na praven si vikam tuka mora da mi bide moeto prvo mislenje:wink:
gledam dosta kolegi imam na forumov:wink:

гледам денеска по ова темиве од образование, резултатите најактивни...овој влегол, овој не итн итн...а на оваа тема за правен, сите мирни. вчера се испукавме со такви коментари па сеа :toe: вака-така ама изгледа има нешто во тоа Секогаш први! :pos2:

ке видите што мака ќе си имате со белиот од ЕКТС и колку ќе го пцуете

абе шо е ова сите за пцуење ни зборите :pos2: или и ти на драги мислиш? оти тој, не го знам, ама по тоа што го читав тука, ќе ни бил стално во уста...придружен со некој фин збор и член од фамилија :pos2:

сврти неколку страни наназад да видиш како го имам опеано драшко...

инаку дај ако може опис која година си , студии ова она...
маки од родна или некој друг...
да можамд а ти се придружам во колнење

абе шо е ова сите за пцуење ни зборите :pos2: или и ти на драги мислиш? оти тој, не го знам, ама по тоа што го читав тука, ќе ни бил стално во уста...придружен со некој фин збор и член од фамилија :pos2:
da da na dragi mislam opasen tip e dragi a.k.a. beliot,belco :pos2:

сврти неколку страни наназад да видиш како го имам опеано драшко...

инаку дај ако може опис која година си , студии ова она...
маки од родна или некој друг...
да можамд а ти се придружам во колнење
ako polozam kaj bucko u sreda ke ja skinam prva ti koja si godina si ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom