Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Епа ај честито на новите колеги и колешки па се глеаме низ бифе...и по скали... и околу факултет
![]()
Какво бифе бе...се гледаме во Фонтана!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ај честито на новите колеги и колешки па се глеаме низ бифе...и по скали... и околу факултет
![]()
па добро знам ти киснеше во бифе па затоа мислев за сите финтата е во бифе... чудна работа само еднаш имам седнато во бифе...Какво бифе бе...се гледаме во Фонтана!![]()
па добро знам ти киснеше во бифе па затоа мислев за сите финтата е во бифе... чудна работа само еднаш имам седнато во бифе...
ахх фонтана златна... и конобарот што ми праеше срце во макијатото:pos2:
епа извини.. мене очигледно појќе ме сакал пош секогаш ми праеше срце... ако збориме за истиот.. тој со пирсот..Ха ха,за болдираново и мене ми напраи на пар пати такво.
Иначе јас во бифе киснев во прв семестар,таму цел го поминав,70 посто од времето на факултет во тој семестар го поминав во бифе.
Ама затоа во втор семестар - секој ден во Фонтана!
е извини... само мене и нејзе ни правиај не се карајте сеа...може па на сите им прави:pos2:
е извини... само мене и нејзе ни прави
мене секогаш.. нејзе понекогаш:pos2::pos2:Ама тебе поише![]()
види го бе.. не бцка за да не ојме заедно на кафиња во фонтана..Ти не знаеш на Тиквичка шо и рече келнерот...![]()
на кој факултет си?Зш да не ојме бе?![]()