ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Сум влегол во државна квота. Ајде колеги имате уште еден иден правник на форумов.:vozbud::vozbud::je::je::helou:

:vozbud::vozbud::vozbud::ojea::ojea:
ајдеее и јас од денеска сум нов правник на форумов! честитки до сите што се радуваат моментално како и јас. се гледаме од октомври!:helou:

:vozbud: i jas ljuge vlegov vo drzavna kvota samo mozit nekoj da mi objasnit so tocno znacit preliminarna?..ke imat nekoj izmeni na nea ili?

:vozbud: i jas ljuge vlegov vo drzavna kvota samo mozit nekoj da mi objasnit so tocno znacit preliminarna?..ke imat nekoj izmeni na nea ili?
епа ако си погоре на листата за во државна квота немаш гајле...

али после ваљда ќе се праат дубари.. пош приметив на финалната листа лани во државна квота имаше со мн помалку поени од мене ( јас сум во приватна) најчесто од нашиве драги националности

епа ако си погоре на листата за во државна квота немаш гајле...

али после ваљда ќе се праат дубари.. пош приметив на финалната листа лани во државна квота имаше со мн помалку поени од мене ( јас сум во приватна) најчесто од нашиве драги националности

abe da ti kazam mene seedno mi e..ta drzavna...da privatna..vazno mi e da vlezam..ali decko mi e spored ova preliminarnava lista vo privatna kvota,negde 365-to mesto i strav mi e da ne ne go primat posle tie dubarite..ali se nadevam toa nema da se desi...

јас поради погрешно избран интерен предмет не сум на листава воопшто али со оглед на то шо се имет пријавено само 34 за новинарство...
очекувајте ме во втор рок... и очекувајте уште еден колега на правен :vozbud:

Чекајте бе, па прелиминарна листа и конечна не е исто!! :nenene:
Знам кога се упишував имаше нешто вакво, па после тоа конечните листи се објавуваа!

абе јас мислам оти е прелиминарна затоа што нели, има рок од 24 часа за приговор. по приговорите и нивно одбивање/усвојување можеби ќе има некои промени и ќе се даде конечна листа. јас немам гајле. во првите 10 сум, па секако сум во државна квота:vozbud:

Па, според прелиминарнава листа, и јас сум во државна квота! Белки нема да ме заебат па да ме шибнат после во приватна, немој да биде џабе радување!:nesum:?

Во државна квота примаат 220 ако не се лажам. Значи ако сте во првите 200 не му ја мислете. Е сега ако сте по 200 можеби да има ризик поради тие приговори.:toe:

Епа ај честито на новите колеги и колешки па се глеаме низ бифе...:) и по скали... и околу факултет:):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom