Crazy in Love
Here's looking at you kid.
А бе за заверен, заверен ми е, него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа се фалиш дека си у државна??А бе за заверен,заверен ми е,него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.![]()
А бе за заверен,заверен ми е,него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.![]()
а па тебе ти се трча да ги фрлиш парите?А бе за заверен,заверен ми е,него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.![]()
а па тебе ти се трча да ги фрлиш парите?
ако имаш желба да платиш толку брзо можеш мене да ми ги дадеш...
Не ми се брза,ама за каснење со плаќање се плаќа казна уште 100 евра,а немам намера да им дадам плус 100 евра.
аха да... биди сигурна... јас последна рата коа уплаќав закаснив една недела за да избегнам гужвите и ништо не платив плусНе ми се брза,ама за каснење со плаќање се плаќа казна уште 100 евра,а немам намера да им дадам плус 100 евра.
Пак се фурате со рекла-казала, што сте слушнале од некои други луѓе, аман веќе...нема да плаќате казни, немајте гајле...
може некој да ми каже ху да фак ис драги? :nesvest:
драги е албино кој рааботи во ектс канцеларијата и ги средува досиеата и такви ствари...може некој да ми каже ху да фак ис драги? :nesvest:
А бе за заверен,заверен ми е,него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.![]()