ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
А бе за заверен, заверен ми е, него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.:)

А бе за заверен,заверен ми е,него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.:)
Сеа се фалиш дека си у државна??:) Појма неам коа треба пошо не сум на правен али ако сакаш ќе прашам.:helou:

А бе за заверен,заверен ми е,него прашувам кога треба да се упишуваме т.е да уплаќаме тие што сме во државна квота.:)

Абе пишува на сајт, ќе објавеле дополнително, не се напињајте толку, демек току ви се учело :vozbud:

а па тебе ти се трча да ги фрлиш парите?
ако имаш желба да платиш толку брзо можеш мене да ми ги дадеш...

а па тебе ти се трча да ги фрлиш парите?
ако имаш желба да платиш толку брзо можеш мене да ми ги дадеш...

Не ми се брза, ама за каснење со плаќање се плаќа казна уште 100 евра, а немам намера да им дадам плус 100 евра.

Не ми се брза,ама за каснење со плаќање се плаќа казна уште 100 евра,а немам намера да им дадам плус 100 евра.

Ај ај, од кај ова па сега, ја знам 1000 ден се плаќа
, а обично запишуваме семестар па фаќа накај ноември, чекај уште сесијава не почнала!

Не ми се брза,ама за каснење со плаќање се плаќа казна уште 100 евра,а немам намера да им дадам плус 100 евра.
аха да... биди сигурна... јас последна рата коа уплаќав закаснив една недела за да избегнам гужвите и ништо не платив плус

Пак се фурате со рекла-казала, што сте слушнале од некои други луѓе, аман веќе...нема да плаќате казни, немајте гајле...

може некој да ми каже ху да фак ис драги? :nesvest:

може некој да ми каже ху да фак ис драги? :nesvest:
драги е албино кој рааботи во ектс канцеларијата и ги средува досиеата и такви ствари...
значи коа ке те нема на список за полагање ке го пцуеш, коа нема да можеш да пријавиш колоквиум ке го пцуеш... а и самата негова појава коа ке ја сретнеш ке го пцуеш.. башка ке ти е асистент по вовед во право ако ти предава балајџиев

тоа е првата или втората а некогаш може да фати и третата недела откако ке почнат предавањата а има и на сајтот дека ке има дополнително соопштение...:helou:

е а ќе ми каже ли некој когај се резултатите на 3 или на 5 :)

3ти резултати
4ти за поднесување приговори
5ти конечни резултати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom