Мејл од Спасов освен тој што е на страната на факсот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aleksandar_spasov@yahoo.deМејл од Спасов освен тој што е на страната на факсот?
Колеги, ја сум си еден изгубен бруцош кој сега си падна еден испит. Врзана сум со време па морам испитов да го исчистам што е можно порано.
1. Следна казенена сесија е март?
2. Во кој период на месецот се спроведува (пред или по колоквиумите од 2 семестар)?
3. И колку најрано може да се закаже?
Ќе oдиш вo книжaрaтa кaј нaс и ќе им речеш ми требa пријaвa зa,испит и ќе ти дaдaтАко може помош:
како се пријавува бе испит?
знам се потполнува пријава, ама таа каде се пронаоѓа? Како, каде и колку се уплатува за ова чудо?
Смеј се смејЌе oдиш вo книжaрaтa кaј нaс и ќе им речеш ми требa пријaвa зa,испит и ќе ти дaдaт
Инaче пoкрaј пријaвaтa ти требa и тaксенa мaркa или aдминистрaтивнa тaксa, нaречи гo кaкo сaкaш. И зa тoa имaш гoтoви уплaтници вo книжaрaтa, aмa мoжеш нели и сo пoрaкa преку телефoн дa си плaтиш.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Тaкoв ни е фaкултетoв...Смеј се смејКога поим немам така ми е, ќе си прашувам секаде
Иначе фала ти многу. И да, лоповска работа, абе за се` и сешто пари ми земаат![]()
Па ваљда да, со оглед дека ќе имаш запишано семестар. Освен ако нема други процедури за мастер.Дечки, ме примија на мастер и понеделник ќе се запишувам т.е ќе носам документи за упис. Дали ќе можам истиот ден да вадам административни ствари како потврда за редовен, да ми удрат печат на некои документи што ми требаат и слично?
Ако аплицираш за прва група, каде како критериум се и примањата на твоите родители, брат/сестра, дури и пензија од баба/дедо, не ме фаќај за збор, тука имаше многу ствари, обично е групава за тие што имаат помали примања во семејството, мислам дека се бараше 8.00 или 8.50 просек за факултетите за општествениве науки.Иначе да прашам нешто околу испитиве, оти прв пат ми е
Што и какви прашања дава Тасковска по Вовед во право?
Што и какви прашања даваат Астеруд и Пандева по Вовед во наука за политика?
И што и какви прашања даваат Ненад и Иван по Политички теории?[DOUBLEPOST=1422113037][/DOUBLEPOST]И уште нешто, како оди тоа со стипендии? Нешто имам слушнато, ама не дослушнато, колкав треба да биде просекот за да се добие некаква стипендија? Кои се критериумите и слично?