Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Рекоа до денеска ќе бидеме исплатени на сметка од повратокот ,јас сеуште ништо немам добиено .... :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

уште ништо нема, ај можеби следната тура

и јас го мислев истото, дари на сите што скенирале сметки ќе им бидат вратени 15 % од ДДВ
Ако се логираш на site-ot можеш да ги видиш сите извештаи по месеци и колкава сума од ддв имаш.

Ima li nekoj sto ne mu se stasani parite od povratot na DDV,ili ja ssum edinstven
Автоматски споено мислење:

И кај мене ништо а еве одмина последниот ден...

ne e posleden,izlazaa

Управата за јавни приходи (УЈП) денеска соопшти дека сѐ уште е во тек исплатата на повратот на ДДВ која за првото тримесечје треба да заврши до 31 овој месец.

Од УЈП апелираат граѓаните да проверат дали внеле точен број на трансакциска сметка и доколку има потреба навремено да направат корекции.
Досега, според информациите на УЈП, поврат на ДДВ е исплатен кај над 50 проценти од корисниците на МојДДВ.

у која банка си?
јас сум во СБ и до сабајлево немаше, сеа проверив ми пуштиле на 12 месецов ама ажурирањево доста споро

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај нас стигнаа 1800 ден (максимално) и околу 1400 ден на другата сметка. Таман татко ми се почасти едно телефонче на преклопување како шо си сакаше човеко :D од 2000 ден

И кај мене ништо. Али убаво пиша некој претходно, треба прво заем да земат од ММФ изглеа за да доплатат на сите :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom