Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Sony Xperia L и во последно време почнува сам да се рестартира. Направив factory reset и повторно се рестартира. Помош браќа. Пис \/

Кај нас операториве каква 4г мрежа емитираат?

на телефонот како 4г ги подржува овие мрежи LTE 800 / 1900 / 2500
Дали ваков телефон фаќа 4г интернет од нашиве оператори?

Здраво...имам LG Optimus L7 II ... Веќе некое време имам проблем со камерата ... само покажува темно и нема никаква слика, се додека не го рестартирам. Од ко ќе го рестартирам или исклучам камерата си функционира и после некое време пак станува темна и не функционира (исто сум пробал и да го форматирам и тоа не помага)... Ако некој знај шо е лекот нека помага ... благодарам

Веќе неколку пати ми се јавува проблемчево и почнува да ме нервира.
Неколку пати кога зборам на телефон со некој си го слушам мојот глас преку слушалката...
Има некој проблем со телефонот или нешто друго е работата ?
Чаре има за ова ?

Веќе неколку пати ми се јавува проблемчево и почнува да ме нервира.
Неколку пати кога зборам на телефон со некој си го слушам мојот глас преку слушалката...
Има некој проблем со телефонот или нешто друго е работата ?
Чаре има за ова ?
На што телефон? земи ако има втор микрофон зачисти го дупчето издувај ги

Од каде е најдобро да го земам Ноте 4 910C , сакам да ми биде пуштен утре по карго ако е од Скопје? Ако има некој овде нов нека пише пп, фала.

Кај мене правеше така на Самсунг галакси кор плус и прочитав на нет дека доколку користиш маска на телефонот од неа е, сега веќе не ми прави така
Некогаш е и до тоа точно :) ми се има и мене случено на некои телефони

Имам Sony Xperia E мобилен.
Помош околу нов софтвер.Ми има стигнато ново системско ажурурање (11.3.А.2.33ова може и да не е битно) и ми пишува дека ми треба PC Companion за да го добијам новиот софтвер...треба тоа да се инсталира на компјутер па да поврзувам нешо со телефон или?
Ај некој нека поможи не знам шо треба да праам...

Имам Sony Xperia E мобилен.
Помош околу нов софтвер.Ми има стигнато ново системско ажурурање (11.3.А.2.33ова може и да не е битно) и ми пишува дека ми треба PC Companion за да го добијам новиот софтвер...треба тоа да се инсталира на компјутер па да поврзувам нешо со телефон или?
Ај некој нека поможи не знам шо треба да праам...
Да на компјутер инсталирај го и следи упатства

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom