DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Имам Sony Xperia L и во последно време почнува сам да се рестартира. Направив factory reset и повторно се рестартира. Помош браќа. Пис \/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На што телефон? земи ако има втор микрофон зачисти го дупчето издувај гиВеќе неколку пати ми се јавува проблемчево и почнува да ме нервира.
Неколку пати кога зборам на телефон со некој си го слушам мојот глас преку слушалката...
Има некој проблем со телефонот или нешто друго е работата ?
Чаре има за ова ?
lg g2 miniНа што телефон? земи ако има втор микрофон зачисти го дупчето издувај ги
Кај мене правеше така на Самсунг галакси кор плус и прочитав на нет дека доколку користиш маска на телефонот од неа е, сега веќе не ми прави такаlg g2 mini
Некогаш е и до тоа точноКај мене правеше така на Самсунг галакси кор плус и прочитав на нет дека доколку користиш маска на телефонот од неа е, сега веќе не ми прави така
G3Decki G2 ili G3 so 2 GB ram?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Подобро Г2 одколку Г3, ако е со 2 гига рам .Decki G2 ili G3 so 2 GB ram?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Да на компјутер инсталирај го и следи упатстваИмам Sony Xperia E мобилен.
Помош околу нов софтвер.Ми има стигнато ново системско ажурурање (11.3.А.2.33ова може и да не е битно) и ми пишува дека ми треба PC Companion за да го добијам новиот софтвер...треба тоа да се инсталира на компјутер па да поврзувам нешо со телефон или?
Ај некој нека поможи не знам шо треба да праам...
jas si go srediv od telefonot direktno ama samo na wi-fi mreza ako si uklucen (barem taka sakase kaj meni, a inaku ne)Да на компјутер инсталирај го и следи упатства