Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да ги изгасам апликациите што работат во позадина а притоа да не се стартуваат пак самите ?
инаку се работи за таблет со андроид киткат, кога одам setting-apps-running има премногу непотребни апликации што работат во позадина како на пример, аирдроид, јутуб, фејсбук, вајн и уште многу други што не ги користам, ги користам али само кога ќе ми затребат.
фала ќе пробам, али мислам дека нема да работи на нерутиран уред, бидејќи телефонот само заради овие причини го рутирав.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en
Пробај со програмава, вика дека работи и на нерутирани телефони, јас ја користам на рутиран и си брка ептен работа.
G3 со 2 GB рам (16 GB) кочи, таа со 3 GB рам (32 GB) нема проблем, работи ОК.неделава планирам да купам телефон.. викендов поточно - загреан сум многу за лг г3ка ама слушам многу лоши муабети у последно време од секоја страна... кочел ради дисплејот имал багови и слично... - зборам за појаката верзија со 3 гига рам и 32 внатрешна... ама паметов ми го мати во последно време галакси алфа... - ги споредив двата на гсм арена и констатирам дека алфата има за нијанса послаби перформанси а со цената се 500 денара разлика...
дајте искуство некое и совет зашто у заблуда влегов !
Кој телефон ?Телефонот цело време ми се гасе ми се рестратира наедаш се побрка шо е работата?
Нека симне официјален firmware и нека го флешува преку рикаверидругарми има alcatel s'pop 4030 и не му се пушта, седи само на логото и не оде поќе.
пробавме со хард ресет со држење на power+volume up, напрајвме фактори ресет ама ништо неќе пак.
изгледа избришан му е системот,ајде помош кој може.