Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Може телефонот е вистински,но тие телефони се украдени од некого,веќе сите те советуваа правилно,немам што друго да додадам или да негодувам.
Краден или украден како е поправилно?Јас мислам украден.

Незнам за вас, али мене ме боли курот дали е краден или пак не. Само да ми гарантира дека нема полиција да ми тропне на врата.
Секако дека ќе ти гарантира...

Што ако е украден бе :D Нит си крадел, нит си помогнал во кражбата и не си никако замешан, убаво е да се провери да не има тоа уреди за следење па да те најде мурија, но и ако ти дојде на врата ќе кажеш ми го продадоа само незнаев кажуваш од кај е и така ќе го најдат тој и ќе се вратат парите

Ај ќе пишам уше еднаш да не знае некој каде можам да сменам Екран за Xperia ARC се јавив у сите мобилари ама никој нема...

Што ако е украден бе :D Нит си крадел, нит си помогнал во кражбата и не си никако замешан, убаво е да се провери да не има тоа уреди за следење па да те најде мурија, но и ако ти дојде на врата ќе кажеш ми го продадоа само незнаев кажуваш од кај е и така ќе го најдат тој и ќе се вратат парите

А знаеш ли што прават,негов телефон ќе ти продаде,па ќе пријави дека му е украден и ако те фатат кај ти го конфискуваат телефонот,парите за телефонот ти одат во вода,но и треба да му платиш оштета,освен ако не го докажеш спротивното,а тоа е невозможно речиси.Тоа е цел бизнис!Но за жал нашата полиција е имуна на нив.Но потполно се согласувам со твојот коментар.

Што мислите за кинескиот самсунг с4 http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=978093 дали некој го има користено купено ( знам дека ги нема истите перформанси и карактеристики како оригиналот и за тоа кошта 100евра)

moze da e original ama za 3-4 dena da ti go zeme policija heheheheheh pa iphone 4 na staro na pazar3 e 200 do 250 evra be so i toa neverlok ako sakas da ti sredam da zemese original iphone 4 za do 15.000 ili 16.000 ???????

Мислам дека имам еден проблем, си зедов Алкател ОТ Идол, го испразнив и го наполнав, одкако го наполнав го прочепкав малце (5-6 мин), ги ставив слишалките и еден саат слушав музика во автобус ко одев на факултет, одкако си дојдов 4-5 пати бев на wi-fi по 10-тина минутки, еден саат префрлав музика преку блутут и еве после 24 часа имам само 40% од батеријата, ова не е нормално, имав хпириа типо предходно и со истиве активности ме тераше и по два и пол дена :D а овој ден и нешто, нешто не е во ред, на 10 минути да подвлезам по 1% се намалува, а имам и штедач на батерија и немам активни апликации...
Шо е работава?

Мислам дека имам еден проблем, си зедов Алкател ОТ Идол, го испразнив и го наполнав, одкако го наполнав го прочепкав малце (5-6 мин), ги ставив слишалките и еден саат слушав музика во автобус ко одев на факултет, одкако си дојдов 4-5 пати бев на wi-fi по 10-тина минутки, еден саат префрлав музика преку блутут и еве после 24 часа имам само 40% од батеријата, ова не е нормално, имав хпириа типо предходно и со истиве активности ме тераше и по 2.5 дена :D а овој ден и нешто, нешто не е во ред, на 10 минути да подвлезам по 1% се намалува, а имам и штедач на батерија и немам активни апликации...
Шо е работава?

Колку по добар телефон, толку по брзо празнење на батерија :) (Ја така мислам)

Здраво да ве прашам имам Сони Ериксон ВТ13И и има Ви-Фи но нема андроид па дали може да се инсталира вибер на него.А имам и таблет андроид но не прима таму вибер дали дека нема сим картичка ? или не е морално да има сим за вибер?Фала многу

Мислам дека имам еден проблем, си зедов Алкател ОТ Идол, го испразнив и го наполнав, одкако го наполнав го прочепкав малце (5-6 мин), ги ставив слишалките и еден саат слушав музика во автобус ко одев на факултет, одкако си дојдов 4-5 пати бев на wi-fi по 10-тина минутки, еден саат префрлав музика преку блутут и еве после 24 часа имам само 40% од батеријата, ова не е нормално, имав хпириа типо предходно и со истиве активности ме тераше и по два и пол дена :D а овој ден и нешто, нешто не е во ред, на 10 минути да подвлезам по 1% се намалува, а имам и штедач на батерија и немам активни апликации...
Шо е работава?

Немаш никаков проблем.
После 24 часа да имаш 40% батерија со тоа користење што си го опишал, би рекол дека имаш проблем со НЕтрошење на батерија :).
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 14:25 ---
Здраво да ве прашам имам Сони Ериксон ВТ13И и има Ви-Фи но нема андроид па дали може да се инсталира вибер на него.А имам и таблет андроид но не прима таму вибер дали дека нема сим картичка ? или не е морално да има сим за вибер?Фала многу

1. Не може да се инсталира Вибер на тој телефон.

2. По default „мора“ да има сим картичка уредот за да се инсталира Вибер. Можеш да го инсталираш на таблетот ама ќе мора прво да се консултираш со Google.

Инсталирај вибер на таблетот и пиши го бројот од телефонот што го користиш.Кодот што ќе ти стигни на телефонот преку СМС ќе го напишиш на виберот кога ќе ти бара за да го активираш и терај.Само контактите нема да ти се синхронизират.Ќе треба сам да ги средиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom