Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Aко веќе дава пари за телефон как с4 мини, ја би му препорачал Nexus 4

Само под услов да е 16гб, иначе џабе ти е се со вкупно 8гб меморија. А и мислам дека спрема хпериа сп е поскап за некојси 3-4 илјади.

Цел живот иам сони:icon_lol:ќе идам до мобилара сепак да ги разглеам.,али најверојатно сониво ќе си го зеам боље изглеа.

Моделиве од хпериа ти се како јапонци во темница брат, да не претерам ама сите се скоро исти, и во мени и во се, ете тоа ме нервира. :cautious::)
Само да не бидам погрешно сфатен, не го спорам квалитетот, имам Типо и сум многу задоволен, ама сакам на пример сеа кога би зел пак хперија да биди нешо поразлично како на пример форма.. не знам.

Само под услов да е 16гб, иначе џабе ти е се со вкупно 8гб меморија. А и мислам дека спрема хпериа сп е поскап за некојси 3-4 илјади.

Абе за кој-како. Пример , мене ми се доволни 8ГБ, 1ГБ Музика, 1ГБ апликации, и 6 ГБ каде.. на филмови? :)

Имам можност за слична цена да земам HTC One X и Sony Xperia T
Јас сум поише за HTC-то ама ај и тука да прашам. :D

Имам можност за слична цена да земам HTC One X и Sony Xperia T
Јас сум поише за HTC-то ама ај и тука да прашам. :D
Од тие два хатецето ... само провери убаво екранот дали има флеки, дали има добар вифи сигнал и слично, имаат доста маани хатецињата, не само иксот

Aко веќе дава пари за телефон как с4 мини, ја би му препорачал Nexus 4

Е Nexusot е најбоље,само неам мерак толку многу на телефони за толку пари да фрлам :D
Онака спомнав за камерата дека кај Л не е нешто посебно,иако е 8 мега пиксели(во споредба со 8 мега пиксели кај други телефони).

Абе за кој-како. Пример , мене ми се доволни 8ГБ, 1ГБ Музика, 1ГБ апликации, и 6 ГБ каде.. на филмови? :)

А андроид знаеш ли колку е? :D и колку ќе ти остане меморијата и плус посакувани апликации скај,вибер ово-оно и кнап ќе биде :D

А андроид знаеш ли колку е? :D и колку ќе ти остане меморијата и плус посакувани апликации скај,вибер ово-оно и кнап ќе биде :D
Абе ако идеше у кнап, ќе немаше 8ГБ верзија :D

Е сега и јас имам една дилема, хпериа л или хуавеи п6? Ми треба за онака, casual use + можда некоја игра одвреме навреме (макар што за игри ајфонот си го користам). Дали некој досега го користел хуавеиот и дали е задоволен?

Е сега и јас имам една дилема, хпериа л или хуавеи п6? Ми треба за онака, casual use + можда некоја игра одвреме навреме (макар што за игри ајфонот си го користам). Дали некој досега го користел хуавеиот и дали е задоволен?
Jaс познавав едно дете со Huawei P6 и беше презадоволен, немало лагирања и такви работи, супер телефонче :)

Jaс познавав едно дете со Huawei P6 и беше презадоволен, немало лагирања и такви работи, супер телефонче :)
Па според спецификациите не би требало да лагира, сеа нормално не очекувам Нексус 4 брзина, ама бар да си ги вози стандардните апликации мазно. А и стварно е одличен на изглед, па и дека има метална позадина, лични на Ајфон 6-7 :icon_mrgr:

Можеби оф топик ама мислав дека ако прашам во друга тема нема да ми одговори никој пошо оваа е најактивна.
Пред 2 години си зедов на при-пејт телефонче од тмобаил, арно ама бројчето го зафрлив пошо имав од ONE и не ми требаше, е сеа ми притреба ама има еден проблем, ја ставам картичкава и немам мрежа, не можам да проверам никаква состојба, шо е раборава, картичкава не е активна или шо е проблемов?

Ми треба помош околу подесувањето на APN за T-Mobile, за мобилен интернет. Дали некој знае кој се точните параметри кои треба да се внесат. Контактирав со техничката служба од Т-Мобиле, ми дадоа некој параметри, ама нема резултат. Телефонот е HTC Desire, и за него нема автоматско подесување.

mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa

Па според спецификациите не би требало да лагира, сеа нормално не очекувам Нексус 4 брзина, ама бар да си ги вози стандардните апликации мазно. А и стварно е одличен на изглед, па и дека има метална позадина, лични на Ајфон 6-7 :icon_mrgr:
Да да солидно телефонче, на претплата ако го земаш да ти испадне поефтино инаку околу 260-270 евра се нови а за тие пари ќе земеш нексус 4

се на се доста добра изработка има, некој сопствен интерфејс, све како на позадина да е нема класично мени итн итн
многу го форсираат од т-мобиле т.е. од хуавеи и сакаат да успее ... удриле доста на маркетинг
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 23:08 ---
Можеби оф топик ама мислав дека ако прашам во друга тема нема да ми одговори никој пошо оваа е најактивна.
Пред 2 години си зедов на при-пејт телефонче од тмобаил, арно ама бројчето го зафрлив пошо имав од ONE и не ми требаше, е сеа ми притреба ама има еден проблем, ја ставам картичкава и немам мрежа, не можам да проверам никаква состојба, шо е раборава, картичкава не е активна или шо е проблемов?
Ти го земале бројот чим поминало толку време, чаре купи си нова картичка
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 23:09 ---
Ми треба помош околу подесувањето на APN за T-Mobile, за мобилен интернет. Дали некој знае кој се точните параметри кои треба да се внесат. Контактирав со техничката служба од Т-Мобиле, ми дадоа некој параметри, ама нема резултат. Телефонот е HTC Desire, и за него нема автоматско подесување.
Имаш на сајтот да одбереш подесувања и да ти стигнат на моб ... ако не се снајдеш пиши ќе ти дадам линк
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 23:10 ---
mi padna galaxy s4 i ekranot mi se raprarci ima puknatini na celata povrsina ama pak funkcionira .e sega nz dali e ekranot ili stakloto vrz nego i me zanima koja bi bila cenata za zamena na ekranot ili stkloto neznam i kade moze da se nabavi ako moze vo mk falaa
Ти пишав во другата тема да не се цитирам пак ... контактирај ме на ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom