Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ejj ako znae nekoj so kje ispadne od ova znaci imam sagem my750x i od star punac go isekov dzekot i sea sakam dzekot od punacot da go povrzam so zvucnik i da mozam da slusam na zvucnik.. ? a zicite od dzekot na punacot se crna i crvena a od zvucnikot bela i kafena aj kazete nesto vo vrska so ova ako imate iskustvo ... bas me interesira dali moze vaka

ejj ako znae nekoj so kje ispadne od ova znaci imam sagem my750x i od star punac go isekov dzekot i sea sakam dzekot od punacot da go povrzam so zvucnik i da mozam da slusam na zvucnik.. ? a zicite od dzekot na punacot se crna i crvena a od zvucnikot bela i kafena aj kazete nesto vo vrska so ova ako imate iskustvo ... bas me interesira dali moze vaka

Не ти е добро а? :shok: како може да му пушташ струја на звучникот ... неизводливо :)

1. Пробај постави нормалн прашање
2. Смени си дилер

можеш тоа ама со џек од слушалки а не од полнач, различен pin out има полначот од слушалките. треба од џекот од слушалките да извадиш + и - за кој било канал безразлика лев или десен бидејки и онака сакаш еден звучник или да го направиш да не биде спартански можеш да му ставиш 3.5мм џек ама женски и после на него приклучи што сакаш. за тоа што сакаш ти да го направиш да знаеш дека ке ти треба и појачало, ова можеш да го слопиш сам и ке те кошта макс. 150 денари со се плочка и на 9v можеш да извадиш 3-4w а на фул 18v ке ти вади 10w значи 2 9v батерии во серија и ке работи.

Корун, добар е дилерот:helou:

Како да поврзам LG GU230 преку кабел со компјутер, за да можам да префрлам фајлови?

Значи.... шо драјвери или каков софтвер да инсталирам за да го овозможам тоа, и кај да ги најдам тие работи :) :) ?

Ako moze nekoj da mi kaze od kaj da slegnam softwere za samsung s8000, bidejki sakam da stavam ponov

Кој е сега овластен дистрибутер за Нокиа?

Меил/телефон за контакт?

Кој е сега овластен дистрибутер за Нокиа?

Меил/телефон за контакт?

Само што неможеш од нив да купиш телефон
Радионет

адреса: бул.Јане Сандански 70/4-м
место: Скопје
телефон: (02) 2401 388

Интересиран сум за Sony Ericsson Aino , дали некој знае каков телефон е , што им е дефект на овој модел? Дали вреди да се купува или да се земе нешто друго за истата вредност.

Проблем со LG GS290

Ве молам ако знае некој да ми каже како да преинсталирам софтвер на телефонот ми кочи многу уште откако е купен, го носев на сервис ама само update ми направиле кој ке чека пак 20 дена да го носи на сервис. Мислам дека со тоа ке се реши проблемот.Ако може некој да ми помогне, благодарам однапред.

Monte S 5620. Ѕвонеше, го стаив на пуњач, се напуни и сеа само се тресе као Сенегалец у Сибир. Звучникот ќе да е прее*ан. Не испушта никаков звук. Само со слушалици. Чааре ...или па некое место за рециклирање да не знае некоЈ?

Monte S 5620. Ѕвонеше, го стаив на пуњач, се напуни и сеа само се тресе као Сенегалец у Сибир. Звучникот ќе да е прее*ан. Не испушта никаков звук. Само со слушалици. Чааре ...или па некое место за рециклирање да не знае некоЈ?

Ако сакаш може да се поправи или да се продаде ... ;)

кај да најдам да симнам драјвер за Самсунг Е250...цд-во шо го иам дома 2 години тамам си работеше..сеа инсталирам се...и коа треба да одам таму за Connect за преку усб кабел..нејќе да се конектира..?

Samsung E250 драјвери

--- надополнето ---

Проблем со LG GS290

Ве молам ако знае некој да ми каже како да преинсталирам софтвер на телефонот ми кочи многу уште откако е купен, го носев на сервис ама само update ми направиле кој ке чека пак 20 дена да го носи на сервис. Мислам дека со тоа ке се реши проблемот.Ако може некој да ми помогне, благодарам однапред.

Со апдејт би требало да се поправи проблемот, ако навистина му направиле апдејт во мобико.
Ако не донеси го кај мене, не е скапо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom