Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
A денес пробав да го апдејтувам новиот софтвер и со тоа *#0000#
и cheking for updates и почнува и по неколку секунди се појавува
OPERATION CANVELLED BY SERVER

Шо може да е проблемот?

Со wi fi го симнував
Nokia 5800xm

A денес пробав да го апдејтувам новиот софтвер и со тоа *#0000#
и cheking for updates и почнува и по неколку секунди се појавува
OPERATION CANVELLED BY SERVER

Шо може да е проблемот?

Со wi fi го симнував
Nokia 5800xm

Пробај тогаш на ПЦ

Ми треба помош, имам Е71...е сега видов кај еден човек дека има нешто како програмче кое автоматски се поврзувa кога имам wifi пристап и на homescreen ти покажува моментална температура. Хелп?

windows mobile 6.5 може ли на I900 ? и ако може линк по ПП да инсталирам фала.

windows mobile 6.5 може ли на I900 ? и ако може линк по ПП да инсталирам фала.

Може ... ама има можност и да го утепаш софтверски така да не ти препорачуваам, омниите многу умираат а после ти е скапичко оживувањето со j tag

Зедов T-Mobile Pulse, и до преѓеска забележав дека горе кај батеријата стои едно известување.. Видов во прирачникот и најдов дека ако стоело така значи EDGE е поврзано.. Е сеа, јас не знам шо е то EDGE, па ако може некој да ми објасни што е како е, и како да го Вклучам/Исклучам..
Фала!

Користи гугл за такви прашања.

Имам xperia mini и правев update на софтверот од android 1.6 во 2.1.Откако завршив проверив дали се сменала верзијата,ама сепак останала 1.6.Зошто така,дали некој знае?!

Може е малку оф-топик, ама да прашам.
Некој случајно да го знае gateway-от од T-Mobile MK?

П.С. Или пак на Вип или Уан?

Подолго време ми беше на сервис мојот Samsung U600. Ми сменија и флет и дисплеј. Но камерата 3.2 Мп која ми вадеше солидни слики и видео клипови, СЕГА НЕ ГИ ВАДИ ТАКА (оригинал) , ДАЛИ Е МОЖНО ДА ЈА СМЕНИЛЕ СО ПОСЛАБА?

Подолго време ми беше на сервис мојот Samsung U600. Ми сменија и флет и дисплеј. Но камерата 3.2 Мп која ми вадеше солидни слики и видео клипови, СЕГА НЕ ГИ ВАДИ ТАКА (оригинал) , ДАЛИ Е МОЖНО ДА ЈА СМЕНИЛЕ СО ПОСЛАБА?

Може да ставиле некоја по матна расипана и слично ... ама друга послаба и сл не пасува

Или не ја исчистиле едноставно :)

Страни за апликазии и совтвери за Nokia 5530 XpressMusic. Да не се некои пиратски пуни со вируси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom