Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имаме тема на форумов за Андоноид некаде?

Предлог дуал сим телефон so qwerty тастатура?

(само да не е кинески, пошто нели тоа не е телефон)

Предлог дуал сим телефон so qwerty тастатура?

(само да не е кинески, пошто нели тоа не е телефон)

Еве ти дуал симови со кверти ... ТУКА кај од сите овие нема ниеден :) не се за наш пазар веројатно

јас да ти понудам Samsung D880 Duos не е кверти ама ако сакаш пиши ПП ќе се договориме

имам сони ериксон w 995

логото под екранот ми падна...........дали се наогаат по сервис продавниците

јас да ти понудам Samsung D880 Duos не е кверти ама ако сакаш пиши ПП ќе се договориме

Не ми праи мерак, ич не ми е функционален. Ако во случај некогаш ти падне во рака вакво нешто, пиши ми.

Koristam Vodafone 547 телефонот е се ок само има еден проблем нема кирилична подршка така кога ке се логирам на пример на кајгана форум од него само коцки гледам.Има ли шанси некако да се инсталира кириличен фонт?

Имам мобилен Nokia 6000 slide. Сакам да ставам декој ворд докумет, ама не ми го чита форматот...што треба да инсталирам?

Ми треба еден совет. Имам Nokia 2730 classic и во мемориската картичка има папка со име "cities", внатре има уште две папки "diskcache" и "voicefiles", а во нив две има ште без број папки а во нив фајлови што неможам да ги одворам.

Дали е паметно да ги избришам ?? Ми зафаќаат добар дел меморија. (286mb)

Со оглед на тоа дека твојот телефон нема вграден GPS за да ги користиш треба да си купиш + ваков уред, околу 100тина евра.
nokia_ld-4w_bluetooth_gps_1.jpg

bi mozel li nekoj da mi napise SERIAL NUMBER za F-Secure Mobile Security. Blagodaram odnapred.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom