Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали можам да симнам Update за мојот телефон (Samsung SGH-D900i) без да конектирам USB кабелот.

Може да ми објасниш зашто ти е апдејт?

Многу апликации што сакам да ги инсталирам пред некој месец можеа, сега не можат. Пример сега скајпот не сака да го прима и некои апликации за интернет како Opera, Mozila Firefox и други.

Јас пак со мојата слушалка, неможам да ја одјавам од телефонот што беше уклучена на него а слушалката е handsfree bluetooth sony ericsson HBH-PV720, доколку знае некој како се прави тоа молам да ми каже. благодарам

Јас пак со мојата слушалка, неможам да ја одјавам од телефонот што беше уклучена на него а слушалката е handsfree bluetooth sony ericsson HBH-PV720, доколку знае некој како се прави тоа молам да ми каже. благодарам

пробај да го исклучиш блутутот комплетно... би требало да успее...

ПОМАГАЈТЕ!

Земав C510 и сега не можам да го отворам капакот позади за батеријата!! Саат и пол се мачам, го лизгам капакот, нејќе. Ако некој знае како да се отвори плис нека пише

Фала однапред!

ПОМАГАЈТЕ!

Земав C510 и сега не можам да го отворам капакот позади за батеријата!! Саат и пол се мачам, го лизгам капакот, нејќе. Ако некој знае како да се отвори плис нека пише

Фала однапред!

Гледај ги првите 14 секунди не повеќе :) потегни убаво мора да се отвори не го жали :)

Гледај ги првите 14 секунди не повеќе :) потегни убаво мора да се отвори не го жали :)

Џабе, нејќе :(. Ко со лепак да е лепен.

--- надополнето ---

Проблем решен :)
Дојде другар, применивме малце појше сила и оп се отвори!:vozbud::je:

Здраво ај ако мозе некој да ми помогне имам навигација NUVI 255WT и немам мапи за Македонија и за соседните земји,а ми требаат.Мозе некој некако да ми помогне или кај да одам да ми стават мапи ? Или ако постои некој сајт каде мозам сам да си downloadiram фала и поздрав однапред мозе и на пп да пратите

ima li nekoj da mi pomogne okolu gprs settinzite za internet za samsung i8000 (omnia II) od mobimak .porakite od 122 kontakt centar ne mi stigaat a gi vnesuvav i racno parametrite ama ne pomaga .samsungot raboti na windows mobile 6.5 .unapred blagodaram

Здраво ај ако мозе некој да ми помогне имам навигација NUVI 255WT и немам мапи за Македонија и за соседните земји,а ми требаат.Мозе некој некако да ми помогне или кај да одам да ми стават мапи ? Или ако постои некој сајт каде мозам сам да си downloadiram фала и поздрав однапред мозе и на пп да пратите

50 евра...

Отиди ТУКА во GPS под-форумот и побарај помош или разлистај ќе најдеш ...

Да не претера?

Да не претера?

малку.... мене толку ми бараа со се гармин да ми стават на гпс-от за у кола... се разбира не платив ама добро се изнамачив додека не најдов се што ми треба и додека не ги испоотклучив мапите....

дали некои знае во што може да е проблемот со тоа што телефонот ( Samsung SGH-D900i ) не ја полни батеријата а на истиот приклучок усб кабелот работи ? ? ?

полначот можеби? многу често знаат кабелчињата внатрешно, кај џековите да се откачи едно жиче и ете ти мука...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom