Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
(ова куцав од телефон па затоа текстот е рок-ен-рол) прочитав дека можнно е проблемот да е со тој излезот за слушалките... тој заменлив е?

Да, треба конекторот доле да се смени најчесто е во спој од корозија, не е многу скапо :) ти пратив пп.

Екранот е 7000 денари со монтажа, 5500 без. Доволно ти кажува ова. Вифито е дополнителен трошок во зависност од дефектот, вифи чип е околу 40евра, вифи антена со коаксиални кабли е 25евра итн...

Значи најдобро е нов телефон :)

Имал некој искуство со Ledikom, земал телефон од кај нив? Да не се превара некоја...

ако можит страна за игри и апликации за мојов телефон. Алцател-от 800

Најдов една страна ама игриве не се играат убо,па затоа ако знет некој нека кажит.

Според мене најдобра е оваа. Ќе си одбериш мобилен горе лево, има игри за него и симни си.:toe:

Имам едно прашање. Ми ѕвони непознат телефонски број и само што ќе се јавам спушта. Дали има некоја опција да проверам кој е сопственикот на тој број?

Имам Nokia 7020, буричкав по опциите во телефонот, сум сменила нешто и сега додека ми ѕвони некој број што веќе го имам запишано во контакти на екранот не го покажува името туку само бројот исто како да го немам запишано. Дали знае некој како да сменам за да прикажува име? Се убив барајќи, не можам да најдам.

Па наједноставно е да го ресетираш :)

Кога ја отворам апликацијата HelloCarbide и идам во Menu1 ме враќа во главното мени...
(Епа ај барем сега да кажете, од 3-4 пати, ни еднш не ми погнавте :S)

Што телефон користиш, дали е апликацијата компатибилна за твојата верзија на симбиан?
Дали знаеш дека постојат околу 14видови на симбиан оперативен систем, од кои 8 од нив се имплементирани во Нокиа :)

Дали можам домашниот телефон (фиксен) да го напраам на ставање кредит т.е. дали има некоја фиксна телефонија што го нуди тоа?

Дали некој е во состојба да ми декодира Sagem my411c ???
И колку пари би ме коштало тоа задоволство?

Фала однапред

Што телефон користиш, дали е апликацијата компатибилна за твојата верзија на симбиан?
Дали знаеш дека постојат околу 14видови на симбиан оперативен систем, од кои 8 од нив се имплементирани во Нокиа :)

Nokia 5530 XM... Епа ајде ако знаеш прати линк по ПП да симнам некој што ќе биде. (:

aj decki pomos malce pred 2-3 dena zemav blackberry od bitpazar za nekoj 100evra tipot mi kaza deka app error reset koj sto se pojavuva sekogas koa ke se startuva mob e nekoj softwerski problem koj sto bi se resil vo nekoja mobilara za mali pari e sea problemot e sto odkoga ke se ukluci iskaca neso kako security software activation i poslem se pojavuva app error reset....e sea prasanjeto mi e..dali mobilniot e ukraden i se ima aktivirano zastita i ako e taka dali moze taa zastita da se trgne za da mozam jas da go koristam mobilniot..?i koja bi bila od prilika cenata za toa? bez razlika dali e kraden ili ne ne mi e za vo makedonija da go koristam taka da ne mi e mn vazno...

mi kazaa da simnam BlackBerry Destkop Manager i da napravam update i deka se ke si e ok....ama jas nemam ni vreme ni nervi toa da go pravam zatoa ako nekoj ima mobilara da mu go odnesam da go sredi i kolku pari ke me kosta ????inace blackberry 8900 e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom