Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Решив да се подновам па би ве замолил за препорака односно совет. Се работи за неколку модели помеѓу кои се мислам:

Sony Ericsoon W205

sony-ericsson-w205-walkman-music-phone-1.jpg

мене на прв поглед првите два ми се фаворити, но би сакал да ве чујам вас
ovoj zemaj go

А како ги разликуваш екраните ??
sekoj ekran ima svoi karakteristiki i svoja rezolucija i golemina pa spored tie karakteristiki nokiava ima podobar(spored mene ) od ostanatite.
W205
Tip : TFT
Broj boja : (16-bit) 65.536 boja
Rezolucija : 128x160 piksela

nokia 7100
Rezolucija : 240x320 piksela

c3050
Rezolucija : 176x220 piksela

j700
Broj boja : (18-bit) 262.144 boja

t303

p.s a sony ericssonot ti ima ponapredni opcii kako track id i napreden player taka da i toj ti e dobar telefon

Според мене од тие набројани Sony Ericsoon W205

На Nokia E51 , вчера укључував слушалици..ги извадив...И сеуште ми стои на екранот знакче како слушалица и звучникот е многу тивок...Чаре?

На Nokia E51 , вчера укључував слушалици..ги извадив...И сеуште ми стои на екранот знакче како слушалица и звучникот е многу тивок...Чаре?

a za tivok...smeni profil moze i tamu da ti e neso izmesteno ...:toe:

Иам Нокиа 6230i. Ова е проблемот: активиран ми е профил Силент. Кога ќе одам на personalize, message alert tone ми е наместено на beep. A кога некој ми пишува порака, ми свири музика. Како да го оправам жити се?

луге имам нокиа Н70 и одеднаш кога го уклучувам телефонот се слуша звукот,се нормално но екранот свети бело односно нема бои(welcome screen со рацете немна) понатаму направен ми е додека стиснувам дугмиља да пушта звук и пушта звук,ако не го чепкам мониторот се гаси ако стиснам дугме пак свети само бело:toe:

пробав дури и така уклучен камерата да ја активирам(повлекувајки го заштитникот одзади) ја активира,слика и дава звук но на мониторот нема ништо...пробав и вадење на сим картичка и гасење...не бива...Any Help???

Дечки пак јас :tv:, Бев ги видов у живо телефониве и Sony то ми е некако детски и му шкрипи слајдот. Нокиата ја немаше,........ НОООО

Се загледав у малце појаки телефони. Па сега ја пак би ве прашал нешто:

Motoroloa RAZR V8

p7227218n1.jpg

5108-main-medium-motorola-razr2-v8.jpg
телефонов во живо е страва, гломазен лесен пијано финиш.

или

Sony K770

sony_ericsson_k770.jpg
чиста класика

Ајде малу помош :)
Сакам да земам Nokia 5800
nokia-5800-navigator.jpg

Ме интересира колку пари е нов да се купи, како одат половни и ваше мислење за телефонот...Torte, Necro и останатите експерти :smir:

Решив да се подновам па би ве замолил за препорака односно совет. Се работи за неколку модели помеѓу кои се мислам:

Sony Ericsoon W205

sony-ericsson-w205-walkman-music-phone-1.jpg

Многу убав телефон, ама кога го фатив во рака ко играчка е некоја, премногу е пластичен и тоа некоја ефтина пластика.

nokia-5800-navigator.jpg

Ме интересира колку пари е нов да се купи, како одат половни и ваше мислење за телефонот...Torte, Necro и останатите експерти :smir:
Nov ide okolu 15490
a telefonov e :zver: ednostavno za tie pari e top super mobilen vo eden zboR.. nema da zgresis ako go zimas

nokia-5800-navigator.jpg

Во т-мобиле е најефтин ... а на старо околу 180-тина евра иде
добар е за ефтини пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom