Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Значи станува збор за нокиа н95 сакам да ја ставам слика што сум ја сликал со камерата од телефонот како wallpaper , сликата кога ќе ја ставам како позадина е некако издолжена, иначе ставив нов софтвер и пак е исто.
што да направам сликата што ја ставам за позадина да биде иста со оргиналната?

Значи станува збор за нокиа н95 сакам да ја ставам слика што сум ја сликал со камерата од телефонот како wallpaper , сликата кога ќе ја ставам како позадина е некако издолжена, иначе ставив нов софтвер и пак е исто.
што да направам сликата што ја ставам за позадина да биде иста со оргиналната?

Епа сликата автоматски се прилагодува на екранот, џабе да мењаш софтвер пак ќе биде исто.

А како ти е сликата, како лендскејп или портрет?

Најдобар диал т-хоум за продужување на договор постпејд , мислам што телефон да земам ?:smir:

Здраво момци ке може малце помош?:) Другар ми се двоуми помеѓу Nokia 5310 x press music или Sony Ericsson C702.
Ваше мислење ги има некој ?
Како што читав на гсм арена сонито кочело ... повеке искуство некој ? :)

Вчера ми се истури сок на бирото, а тука имав и мобилен Моторола L6.
Е сега, влезе сок и во мобилниот малу, и после два часа ми се исклучи телефонов.
Сега не ми се уклучува веќе. Помина еден ден од дешавката, имат чаре за ова или немат? Да се носи на поправка или можам дома сам свој мајстор некако?

Друштво не сум запознен баш најдобро...!
Имам Нокиа Ен73 и симнав најнов софтвер од интернет! Спакуван е во .rar фајл!
Откако ке го отпакувам како оде инсталацијата понатаму!
Помош добредојдена!
:toe:

Друштво не сум запознен баш најдобро...!
Имам Нокиа Ен73 и симнав најнов софтвер од интернет! Спакуван е во .rar фајл!
Откако ке го отпакувам како оде инсталацијата понатаму!
Помош добредојдена!
:toe:
Слегни си Nokia PC Suite и Nokia Software Updater поврзи го телефонот со компјутерот преку USB ќе го уклучиш Nokia Software Updater и ќе си слегне сам и ќе ги снима. Дај ми мсн ќе ти објаснам како што.

Imam sonyericssonK850i sakam da mu instaliram flash player.
od kaj da go simnam i koj e najdobar?

Здраво момци ке може малце помош?:) Другар ми се двоуми помеѓу Nokia 5310 x press music или Sony Ericsson C702.
мене искрено ц702 ми е некако боље

valjda... za da gleam flash videa

Мислиш дека може ? ... прашај ТУКА

И јас сум повеќе за сони ериксонот

- Shock, splash and dust resistant
- Built-in GPS receiver
појака камера и слично ... :helou:

На оваа тема поставувајте ги вашите „проблематични“ прашања, а сите ние заедно ќе се потрудиме да најдеме решение за проблемот.
Dali nekoj znae kako treba da se konektira Wi-Fi na nokoa 6301 i dali treba od opeatorot dozvola? Fala unapred

знае некој страна со можам да префрлувам песни,слики... на телефон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom