- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 274
- Поени од реакции
- 5
На ова глупив дожд го накиснав мобилиниот, и сега пола дугмиња не работат... Чаре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
отшреафи го, исчисти го...На ова глупив дожд го накиснав мобилиниот, и сега пола дугмиња не работат... Чаре?
Еве друже најдов конечно за инсталирање на јава на самсунг е200 ... верувам дека ќе работи ... пиши што ќе направиш
поздрав :salut:
буч тоа ти е кај шо ја пиши мрежата саатот и долу кај шо се копчината мени и контактс
Абе ти баксуз да не си?![]()
зошто едноставно не си ја смениш картичката во тој случај, се случува затоа што постарите ти-мобајл картички претежно што се на сметка се 16к а новите се 64к и повеќе струја влечат.
можеби и се зезнало нешто со телефонот, што модел е како прво - ако можам од општ аспект да ти помогнам, иако и кај мене почесто го има овој дефект.
пред некој ден имав елџи у900 за декодирање, телефонот со преку 10 картички најнормално работи а баш со таа од муштеријата што треба да си ја користи за него - после 10 мин мирување губи мрежа
смени картичка или пак кажи што модел е може ќе ти помогнам, а за моби клик немора збориш јавно така, ок?![]()