Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
прашање за хардвер на мобилен :)
дали се вади предната маска на Н73 за да го исчистам стаклото ми се насобра прашина и како се вади ??

во врска со членот што бараше за декодирање елџи - зошто да не се исплати? милисш телефонот не вреди 50 евра?

п.с. луната ретко е барана на наш пазар, во секој случај ако ја дадеш над 300/350 евра биди среќен, последна цена на ново кај мене беше 380 евра април крај така нешо...

Некро ако мислиш за лгто ја шо те прашав има многу замарање затоа реков дека не се исплати...
А за луната хех да ја дадам 250 ми се исплати стои во фјока собира прашина а дадена ми е на поклон онака безвезе така да немам никаков трошок околу неа....

пс ако мозес по пп да ми дадес бројче од твојата мобилара да се договориме да поминам да ми чачнеш нешто на телефонов мој...:helou:

Nema! Ali moze da se ugradi eksterni, tj. treba da kupis!

vo vrska so lunata - што да ти чачнам????

п.с. ти кажав, не ги кушувам луните - ама имам едно другарче заинтереснирано - па ќе се договорите побарај го на 071/390045 побарај го Коска...

Колку пари е да го продадам Нокиа н73 мјузик едишн?

прашање за хардвер на мобилен :)
дали се вади предната маска на Н73 за да го исчистам стаклото ми се насобра прашина и како се вади ??

се вади и тоа многу лесно од страните е на жлебови притисни со нокт и потегни нагоре
лесно е само полека да не ја скршиш :wink:

иди на јутуб пиши - Dissamble N73 и ќе најдеш.... видеа како да отвориш...

Koj imal iskustvo so Nokia 2630 i so samsung E200, koj e podobar od ovie dva.

Koj imal iskustvo so Nokia 2630 i so samsung E200, koj e podobar od ovie dva.

друже еве ти директна споредба од овие два телефона
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1973&idPhone1=1919
е сеа вака нокиата според мене е поквалитетна ама нема слот за мемориска ... 11 мега само:kesa: додека и самсунгот не е лош башка имаш слот за мемориска појака камера ... како и да е тука се во цените негде па ти одлучи според твоите потреби :helou:

Дали има некој искуство со Nokia 6300i и дали го препорачувате? Благодарам однапред.

п.с. Во избор меѓу Nokia 6300 (Nokia 6300i) , Nokia 7373 , Nokia 7500 Prism и Samsung U600 кој го препорачувате?

Дали има некој искуство со Nokia 6300i и дали го препорачувате? Благодарам однапред.

п.с. Во избор меѓу Nokia 6300 (Nokia 6300i) , Nokia 7373 , Nokia 7500 Prism и Samsung U600 кој го препорачувате?

Јас имам искуство со обичната 6300 доста квалитетно телефонче цврсто не крцка метална маска перфектен екран за музика е супер ... е сеа камерата вади многу матни слики не само на мојот на сите до сега што ги имам видено се такви не се чисти сликите, 6300и е понов и поусовршен со + ви-фи + некои други подобрувања, само што незнам која цена е 6300и мислам дека е скап, 7373 е веќе постар модел, призмата и не е нешто посебно таа другата призма 7900 е доста поквалитетна ... самсунг не :tapp:
ова е според мене
поздрав :helou:

Јас имам искуство со обичната 6300 доста квалитетно телефонче цврсто не крцка метална маска перфектен екран за музика е супер ... е сеа камерата вади многу матни слики не само на мојот на сите до сега што ги имам видено се такви не се чисти сликите, 6300и е понов и поусовршен со + ви-фи + некои други подобрувања, само што незнам која цена е 6300и мислам дека е скап, 7373 е веќе постар модел, призмата и не е нешто посебно таа другата призма 7900 е доста поквалитетна ... самсунг не :tapp:
ова е според мене
поздрав :helou:

фала ти најмногу :) тогаш знам што да барам - Nokia 6300i :):smir:

Dali mozi da mi najdite video player za Sagem my 501x bidejki ne gi otvora site 3gp videa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom